2 εκπληκτικά μαύρα ολόσωμα μαγιό από τα Oysho

Για hot καλοκαιρινές βουτιές στην παραλία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
2 εκπληκτικά μαύρα ολόσωμα μαγιό από τα Oysho

Μπορεί τον τελευταίο μήνα να είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο όταν όλο αυτό τελειώσει θα ξεχυθούμε στις παραλίες, αφού θα είναι πλέον καλοκαιράκι. Για να κάνεις ακόμη πιο εντυπωσιακές τις βουτιές σου στην παραλία σου βρήκα στο διαδικτυακό κατάστημα των Oysho δυο καταπληκτικά μαγιό τα οποία είναι ολόσωμα και σε μαύρο χρώμα.

Αν δεν σου αρέσουν τα μπικίνι ή είσαι από τις κοπέλες που θέλουν να είναι πιο «σεμνές» στην παραλία ή θέλεις να κρύψεις τυχόν ατέλειες, μπορείς να είσαι αισθησιακή και εντυπωσιακή ακόμη και με ολόσωμο μαγιό. Ποιος είπε ότι είναι για τις μεγαλύτερες ηλικίες;

Τα ολόσωμα μαγιό έχουν μπει δυναμικά στη μόδα τα τελευταία χρόνια και έχουμε δει όλο και περισσότερες γυναίκες να τα φοράνε. Πάμε ωστόσο, να δούμε τα δυο των Oysho.

Τα δυο εκπληκτικά ολόσωμα μαγιό των Oysho

Τριγωνικό ολόσωμο μαγιό με ανάγλυφη υφή - 35.99 €

Το πρώτο είναι τριγωνικό ολόσωμο μαγιό με αφαιρούμενη cup, χωρίς μπανέλα και με φόδρα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Ρυθμιζόμενες σταυρωτές τιράντες. Κλασικό σλιπ. Λεπτομέρεια κομμάτι από ταρταρούγα στο ντεκολτέ και ύφασμα με ανάγλυφη υφή.

Ολόσωμο μαύρο μαγιό

Μαγιό με δέσιμο στην πλάτη - 29.99 €

Το δεύτερο είναι ολόσωμο μαγιό με αφαιρούμενη cup, χωρίς μπανέλα, με εσωτερικό λάστιχο για στήριξη. Ύφασμα από ανακυκλωμένο πολυαμίδιο και φόδρα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Ρυθμιζόμενες τιράντες και σλιπ brazilian. Λεπτομέρεια με δέσιμο στην πλάτη.

ολόσωμα μαγιό στα Oysho

Δείτε εδώ και το κολάν σε προσφορά που το σώμα σου θα είναι "φωτιά"!

Θα πάρουν "φωτιά" οι παραλίες με αυτό το κόκκινο μαγιό των Oysho

Σουτιέν μπικίνι με μπανέλα

17.99 €

Oysho κόκκινο μπικίνι μαγιό σουτιέν

Περιγραφή

Σουτιέν μπικίνι halter με αφαιρούμενη cup και ενιαία μπανέλα. Ύφασμα από ανακυκλωμένο πολυαμίδιο και φόδρα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Ρυθμιζόμενο κλείσιμο στην πλάτη και ρυθμιζόμενες τιράντες.

Κλασικό σλιπ μπικίνι με λουριά

12.99 €

Oysho κόκκινο μπικίνι μαγιό

Περιγραφή

Κλασικό σλιπ μπικίνι απλής ύφανσης με λουράκια στο πλάι. Ύφασμα από ανακυκλωμένο πολυαμίδιο και φόδρα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα.

TAGS