Προφορά: Με αυτό το κολάν από τα Oysho το σώμα σου θα είναι "φωτιά"

Και η τιμή του τρέλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προφορά: Με αυτό το κολάν από τα Oysho το σώμα σου θα είναι

Είναι σε προσφορά και θα το βρεις στα Oysho. Σήμερα διαλέξαμε να σου δείξουμε ένα αθλητικό κολάν που όχι μόνο θα σε τρελάνει αλλά θα αναδείξει και το σώμα σου, το οποίο θα δείχνει φωτιά!

Είναι αθλητικό, κατάλληλο για εσένα που δεν ξεχνάς να φροντίσεις το σώμα σου, αλλά και για εσένα που δεν ζεις χωρίς την γυμναστική. Είναι κολάν συμπίεσης όποτε καταλαβαίνετε ότι κάνει το σώμα να μοιάζει απίστευτο. Ακόμα πιο απίστευτη είναι και η τιμή του καθώς, όπως φαντάζομαι θα διάβασες και στον τίτλο είναι σε προσφορά!

Τα Oysho έχουν φανταστικά κολάν τόσο για γυμναστική, όσο και για μέσα στο σπίτι, ενώ να πούμε ότι και οι πιτζάμες του είναι του ονείρου. Ωστόσο εμείς σήμερα θα σου δείξουμε ένα αθλητικό κολάν σε ροζ απόχρωση, ενώ σου ε΄χουμε βρει και το πάνω μέρος, αν θες να το κάνεις σετ.

Κολάν συμπίεσης με διπλή μέση

PA L LEGG COMPRESIVO DOBLE

Από 29.99 τώρα μόνο € 19.99 €

Αναφ. 1224/225

Oysho ροζ κολάν συμπίεσης

Oysho ροζ κολάν

Μπορείς να το βρεις απευθείας εδώ.

Και αυτό είναι το πάνω μέρος από το κολάν των Oysho που είναι σε προσφορά

Καθώς το συγκεκριμένο κομμάτι που σου δείχνουμε αυτή τη φορά είναι αθλητικό περισσότερο σου ε΄χουμε και το πάνω μέρος, σε πιο ανοιχτό βέβαια ροζ. Ειδικότερα το χρώμα του κολάν είναι μενεξεδί, ενώ του σουτιέν που σου δείχνουμε ροζ!

Βέβαια, φυσικά στα Oysho θα βρεις όποιο χρώμα σου αρέσει, καθώς και την ίδια απόχρωση με το κολάν. Εμείς διαλέξαμε ένα τσακ πιο ανοιχτό τόνο για να σου δείξουμε ότι μπορείς να "παίξεις" αν θες με τις αποχρώσεις. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Βέβαια να πούμε ότι τα Oysho φημίζονται και για τα εσώρουχά τους και σου έχουμε ένα σουτιέν για να τον κάνεις να τρελαθεί!

Αθλητικό σουτιέν με σταυρωτά λουριά

Από 25.99 τώρα μόνο 17.99 €

Αναφ. 2973/235

ροζ αθλητικό σουτιέν από Oysho

Μπορείς αν το βρεις απευθείας εδώ.

TAGS