Θα τρελάνεις μέχρι και τον πρώην σου με αυτό το δαντελένιο σουτιέν από τα Oysho

Ανάβει... φωτιές!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα τρελάνεις μέχρι και τον πρώην σου με αυτό το δαντελένιο σουτιέν από τα Oysho

Αυτό το μαύρο δαντελένιο σουτιέν που βρήκαμε στα καταστήματα Oysho, είναι σίγουρα ικανό να "τρελάνει" μέχρι και τον πρώην σου! Αν έχεις λοιπόν τέτοιο σχέδιο, άκουσέ μας και κάντο άμεσα δικό σου μιας και είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά κομμάτια!

Μόνο 12,99 θα σου κοστίσει αυτό το σουτιέν και θα δεις θαύματα! Το σχέδιο του, πέρα από βολικό είναι και πολύ στιλάτο μιας και μπορείς άνετα να το φορέσεις μέσα από σιθρού μπλουζάκια και να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Το καλύτερο απ' όλα είναι το γεγονός ότι δεν έχει μπανέλες, κάτι που το καθιστά εξαιρετικά άνετο και βολικό ώστε να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Η νέα συλλογή εσωρούχων του Oysho μας έχει κλέψει την καρδιά και όχι άδικα, αφού τα κομμάτια που προτείνει είναι ένα κι ένα! Άκουσε μας λοιπόν και ετοιμάσου να πας για ψώνια, γιατί αυτό το σουτιέν πραγματικά το χρειάζεσαι!

Μιας και θα πας στο Oysho, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το νυχτικό που θα βάλεις μέχρι και σαν φόρεμα!

Θα το βρεις στο online store του Oysho!

μαύρο σουτιέν oysho

Αν πάλι δε θες αυτό το δαντελένιο, δες αυτό το push - up σουτιέν από τα Oysho

Τρέξε να προλάβεις την νέα έκπτωση που έχει βγει στα Oysho και προκαλεί πανικό. Στα καταστήματα θα βρεις hot push up σουτιέν με μόνο 7,99€. Είναι άκρως αισθησιακό, ενώ φτιάχνει και το μέγεθος του στήθους σου.

Το γυναικείο στήθος πρέπει να το προσέχετε, αφού είναι και το πρώτο πράγματα που παρατηρεί, όχι μόνο ένας άνδρας, αλλά ολόκληρος ο ανδρικός πληθυσμός. Εμείς σου βρήκαμε ένα σουτιέν που είναι ότι πιο hot κυκλοφορεί.

Αν μπεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Oysho και συγκεκριμένα, στην στήλη με τις προσφορές θα βρεις πολλά προϊόντα που βρίσκονται σε έκπτωση. Όπως το push up σουτιέν που σου προτείνουμε, το οποίο κοστίζει μόνο 7,99€.

Σουτιέν push up με δαντέλα και λάστιχο

Oysho push up σουτιέν

Στα Oysho μπορείς να βρεις και μπικίνι για το καλοκαίρι. Αυτό το πράσινο τρικίνι που είδαμε είναι μόνο για τολμηρές αλλά «τσακίζει» ταμεία!

TAGS