Θα «φας» κόλλημα με το πολύχρωμο πουκάμισο των BSB

Τέλειο για τις καλοκαιρινές σου βόλτες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα «φας» κόλλημα με το πολύχρωμο πουκάμισο των BSB

Ακόμη και αν δεν είσαι φαν των πουκάμισων, με αυτό από την νέα συλλογή των BSB, πρόκειται να φας κόλλημα. Είναι πολύχρωμο και μαζί του, θα κάνεις απίστευτους καλοκαιρινούς συνδυασμούς. Τόσο πρωινούς, όσο και βραδινούς.

Ένα πουκάμισο είναι καλό να έχουμε όλες οι γυναίκες στην γκαρνταρόμπα μας κυρίως σε λευκό χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και με όλα τα ρούχα. Ωστόσο, αν δεν θέλεις να είσαι basic, τότε πρέπει να αγοράσεις αυτό το εμπριμέ βαμβακερό των BSB.

Μπορεί να είσαι κλεισμένη στο σπίτι, ωστόσο μπορείς να το αγοράσεις μέσα από το διαδικτυακό τους κατάστημα με λίγα μόνο βήματα και να έρθει έξω από την πόρτα σου. Έτσι με το που τελειώσει η καραντίνα θα το συνδυάσεις με τον αγαπημένο σου τρόπο και είναι έτοιμη να εντυπωσιάσεις.

Αυτό είναι το πουκάμισο των BSB

ΕΜΠΡΙΜΕ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ - 49,90 €

Πρόκειται για το μακρυμάνικο πουκάμισο σε εμπριμέ χρώμα, με τσέπες στο στήθος, κλείσιμο με κουμπιά και σε κανονική γραμμή.

πολύχρωμο πουκάμισο BSB

Ωστόσο, και η τούλινη φούστα επέστρεψε δυναμικά και διεκδικεί μια θέση στην γκαρνταρόμπα μας. Είναι το κομμάτι που κατά καιρούς έχει αγαπηθεί και φορεθεί από πολλές διάσημες, bloggers και fashionistas ανά τον κόσμο, με διάφορους συνδυασμούς και στιλ. Στα BSB λοιπόν θα βρεις μια που προκαλεί τρέλα και είναι σε μπεζ χρώμα με βολάν.

Πως να συνδυάσω το πολύχρωμο πουκάμισο των BSB

  • Βάλτο μέσα από τη maxi φούστα σου για τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο casual και το πιο επίσημο. Μπορείς να προσθέσεις και μια ζώνη για ακόμα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα.
  • Συνδύασέ το με boyfriend τζιν και πρόσθεσε κοσμήματα και ψηλοτάκουνα για να κάνεις το look σου πιο θηλυκό.
  • Συνδύασέ το με το αγαπημένο σου skinny τζιν και φλατ παπούτσια. Είναι η “στολή” που μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ παραμένοντας κομψή αλλά κυρίως, άνετη.
  • Δέσε έναν κόμπο στο τελείωμα για πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα και παίξε με τα αξεσουάρ.
  • Βάλτο μέσα από το τζιν σου και διάλεξε ένα ωραίο ζευγάρι μπότες πάνω από το γόνατο.
  • Σπάσε τον επίσημο χαρακτήρα του και φόρεσέ το με κολάν και sneakers. Τέλειο mix & match.
  • Φόρεσέ το με τζιν και blazer για το τέλειο professional αλλά και cool ντύσιμο.
  • Τώρα που μπήκε η Άνοιξη, φόρεσέ το μέσα από μια χαριτωμένη skater φούστα.
  • Πουκάμισο, τζιν με γυρισμένα ρεβέρ και τακούνια.
TAGS