Θα τον τρελάνεις με το δαντελένιο σουτιέν από τα ZARA

Είναι limited edition!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα τον τρελάνεις με το δαντελένιο σουτιέν από τα ZARA

Είναι σίγουρο πως μόλις κάνεις δικό σου αυτό το δαντελένιο τοπ- σουτιέν που βρήκαμε στο online κατάστημα του ZARA, θα τρελάνεις κανονικά τον αγαπημένο σου μιας και θα μπορέσεις να κάνεις την πιο τολμηρή εμφάνιση του καλοκαιριού.

Αν είσαι κι εσύ από τα άτομα που έχουν κάνει μεγάλα σχέδια για όταν τελείωσε η καραντίνα, τότε δεν πρέπει να χάσεις καθόλου χρόνο και να εφοδιαστείς με τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ που θα σε βοηθήσουν να μαγνητίσεις τα βλέμματα και να τους κάνεις όλους να παραμιλάνε!

Το ρούχο με το οποίο πρέπει σε κάθε περίπτωση να ξεκινήσεις δεν είναι άλλο από αυτό το τοπάκι σε στιλ σουτιέν που βρήκαμε με μία απλή βόλτα στο online store του ZARA.

Μιας και θα μπεις στο online store του ZARA, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά στο limited edition φλοράλ φόρεμα που κάνει θραύση!

δαντελένιο σουτιέν ZARA

Τοπ με τριγωνικό ντεκολτέ από ύφασμα σε συνδυασμό με δαντέλα. Χωρίς ενίσχυση και χωρίς μπανέλα. Ρυθμιζόμενες τιράντες. Κλείσιμο στην πλάτη με μεταλλικές κόπιτσες.

Περιλαμβάνει τσάντα στην ίδια απόχρωση.

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 25,99€. Θα το βρεις εδώ.

Φόρεσε το με το πιο καλοκαιρινό μπεζ τοπάκι από τα ZARA

Όσο τολμηρή και να είσαι ωστόσο είναι λογικό να μη θες να φορέσεις το τοπάκι αυτό σκέτο οπότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι το συνδυάσεις με ένα αέρινο και ημιδιάφανο τοπ από πάνω προκειμένου να του δώσεις έναν άλλο αέρα και να το κάνεις λίγο πιο απλό και καθημερινό.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο.

λευκό τοπάκι zara

Μη χάσεις καθόλου χρόνο και τρέξε να το κάνεις δικό σου. Μπορείς να το βρεις εδώ.

TAGS