Στην νέα συλλογή των Bershka είναι για ατελείωτες βόλτες αυτό το τζιν παντελόνι με ξέφτια

Είναι απίστευτο! Δεν πρέπει να το χάσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στην νέα συλλογή των Bershka είναι για ατελείωτες βόλτες αυτό το τζιν παντελόνι με ξέφτια

Θα τρελαθείς μόλις δεις αυτό το τζιν παντελόνι, με ξέφτια στο κάτω μέρος, ειδικά αν είσαι γυναίκα που αγαπάει το denim και το φορά στην καθημερινότητα της. Το συγκεκριμένο, θα το βρεις στην νέα συλλογή των Bershka, για την Άνοιξη του 2020 και είναι για ατελείωτες βόλτες μετά το τέλος της καραντίνας.

Αν είσαι από εκείνες τις γυναίκες που ποτέ τα τζιν παντελόνια που έχουν στα συρτάρια τις ντουλάπας τους δεν είναι αρκετά και όποτε πάνε για ψώνια παίρνουν και από ένα, τότε αυτό πρέπει να το αγοράσεις, καθώς είναι μέσα στις τάσεις της μόδας.

Στο πάνω μέρος μπορεί να μοιάζει με ένα κλασικό τζιν, ωστόσο το τελείωμα του θα σε τρελάνει. Αφού είναι σαν ξεφτισμένο και κλωστές να κρέμονται.

Αυτό είναι το παντελόνι των Bershka

Τζιν παντελόνι Kick Flare με ξέφτια στο κάτω μέρος - 29.99 €

Τζιν παντελόνι Kick Flare με πέντε τσέπες και κάτω μέρος με ξέφτια. Σε φαρδιά γραμμή και κλείσιμο με κουμπί και κρυφό φερμουάρ.

Bershka παντελόνι με ξέφτια

Ωστόσο, δείτε και αυτό το πανέμορφο λευκό cargo παντελόνι, που εντοπίσαμε στο online store του Bershka. Μπορείς να το κάνεις δικό σου, με 10 ευρώ κάτω από την αρχική τιμή του.

Το μοντέλο το παντελόνι με ξέφτια έχει φορέσει με τα mules πέδιλα με το καπιτονέ σχέδιο

Αγαπημένο trend για το φετινό καλοκαίρι είναι τα mules πέδιλα. Τα έχουμε δει ήδη σε πολλά διαδικτυακά καταστήματα σε πολύ προσιτές τιμές. Στην νέα συλλογή των Bershka ωστόσο, σου βρήκαμε ένα ζευγάρι σε λευκό χρώμα με καπιτονέ σχέδιο που είναι απίστευτα.

Τα mules μπορούν να φορεθούν με όποιο τρόπο και στιλ θελήσεις εσύ. Με την αγαπημένη σου φούστα, το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι, φόρεμα και σορτς. Επίσης, αν είσαι πιο extreme μπορείς να το φορέσεις ακόμη και με καλτσόν, κυρίως δυχτυωτό.

Αυτά είναι τα λευκά mules των Bershka

Πέδιλα mules με τακούνι και καπιτονέ σχέδιο - 25.99 €

Περιγραφή: Λευκά mule πέδιλα με τακούνι. Με καπιτονέ λεπτομέρεια στο επάνω μέρος.

Nέα συλλογή Bershka λευκά mules πέδιλα με καπιτονέ σχέδιο

Ωστόσο, «βόμβα» είναι οι προσφορές που θα δείτε στο διαδικτυακό κατάστημα των Bershka. Λόγω του ότι έχει μπει η Άνοιξη, έχουν ξεκινήσει τις εκπτώσεις και θα πάθεις πλάκα με τις τόσο χαμηλές και απίστευτες τιμές τόσο στα κομμάτια ένδυσης, όσο και υπόδησης. Όπως σε αυτά τα 3 ζευγάρια sneakers.

TAGS