10 ευρώ κάτω το λευκό cargo παντελόνι από τα Bershka

"Βόμβα" η προσφορά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
10 ευρώ κάτω το λευκό cargo παντελόνι από τα Bershka

Αυτό το πανέμορφο λευκό cargo παντελόνι, που εντοπίσαμε στο online store του Bershka, μπορείς να το κάνεις δικό σου, με 10 ευρώ κάτω από την αρχική τιμή του, και να τους τρελάνεις όλους φέτος το καλοκαίρι με το στιλ σου και το ντύσιμό σου.

Μπορεί προς το παρόν να βρισκόμαστε όλοι στο σπίτι και να μην πραγματοποιούμε τις μετακινήσεις που θα θέλαμε, σε λίγο καιρό ωστόσο τα μέτρα θα καταργηθούν και εμείς θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας.

Για να το κάνουμε ωστόσο αυτό με στιλ, χρειαζόμαστε τα πιο κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία είναι ικανά να τραβήξουν τα βλέμματα και να σε κάνουν να ξεχωρίσεις ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς σου.

Μιας και θα μπεις στο online store του Bershka, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το μοναδικό λιλά σακάκι που θα σε "τρελάνει" κανονικά φέτος το καλοκαίρι.

Με μία απλή βόλτα που κάναμε στο online store του Bershka, εντοπίσαμε το πιο στιλάτο cargo παντελόνι, το οποίο θα σε βολέψει για όλες τις πρωινές σου εμφανίσεις και θα σε βγάλει σε πολλές περιπτώσεις από τη δύσκολη θέση.

Μπορείς να το φορέσεις με sneakers, ακόμα και με τα πέδιλά σου και να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου. Έτσι τα Bershka για ακόμα μία φορά σου βρήκαν τη λύση, και μάλιστα στην πιο προνομιακή τιμή.

Κοστίζει 15,99 και θα το βρεις εδώ.

Συνδύασέ το με το μοναδικό κροπ τοπ από τα Bershka

Το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά και εσύ πρέπει να ξεκινήσεις να ανανεώνεις την ντουλάπα σου με τα πιο ξεχωριστά ρούχα.

Δεν υπάρχει λοιπόν καλύτερος τρόπος για να συνδυάσεις το cargo παντελόνι που σου προτείνουμε, από αυτό το κροπ τοπ με στάμπα που ξυπνάει ακόμα και τα πιο άγρια ένστικτα.

κροπ τοπ Bershka

Κοστίζει 7,99 και θα τη βρεις εδώ.

TAGS