Πανικός με το λιλά σακάκι με κουμπιά από τα Bershka

"Πατάει" όλα τα άλλα σακάκια σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πανικός με το λιλά σακάκι με κουμπιά από τα Bershka

Κανονικός πανικός επικρατεί με αυτό το πανέμορφο καλοκαιρινό λιλά σακάκι με κουμπιά που σου βρήκαμε στο online κατάστημα του Bershka. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα στιλάτο κομμάτι το οποίο πρέπει σε κάθε περίπτωση να προσθέσεις κι εσύ στη συλλογή σου φέτος.

Μπορεί προς το παρόν να βρισκόμαστε στο σπίτι και να μην έχουμε την ευκαιρία ούτε καν να πάμε στο γραφείο, ωστόσο σε λίγο καιρό η καραντίνα τελειώνει και θα έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε κανονικά στις δραστηριότητές μας.

Δεν υπάρχει λοιπόν καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε, από το να έχουμε προσθέσει στη συλλογή μας, τα πιο μοναδικά ρούχα που θα αναδείξουν το στιλ μας και φέτος το καλοκαίρι.

Μιας και θα μπεις στο online store του Bershka, ρίξε μια ματιά και σε αυτά τα πανέμορφα λευκά mules που βρήκαμε και θα τα λατρέψεις!

Με μία απλή βόλτα στο online store του Bershka, εντοπίσαμε το λιλά σακάκι που σε κάθε περίπτωση θα λατρέχεις και για το λόγο αυτό πρέπει να το κάνεις δικό σου.

Μπορείς να το φορέσεις το πρωί στο γραφείο, ή ακόμα και το απόγευμα σε μία χαλαρή έξοδο.

Bershka λιλά μπλέιζερ

Κοστίζει 35,99€ και θα το βρεις εδώ.

Για μία πιο χαλαρή εμφάνιση, συνδύασέ το με ένα mom fit τζιν από τα Bershka

Αν δεν είσαι μεγάλη φαν των σοβαρών εμφανίσεων, τότε αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να συνδυάσεις το λιλά σακάκι που σου προτείνουμε με ένα απλό και πάντα σίγουρο, τζιν.

Mom fit, ιδανικό για τον κάθε σωματότυπο, το συγκεκριμένο τζιν δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου και γι΄αυτό θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ μια βόλτα στο online store του Bershka για να δεις όλα τα κομμάτια που έχει να σου προτείνει.

Bershka mom τζιν

Κοστίζει 19,99€ και θα το βρεις εδώ.

TAGS