Χαμός στα ZARA με το φλοράλ μπλέιζερ με κουμπιά

Είναι limited edition!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαμός στα ZARA με το φλοράλ μπλέιζερ με κουμπιά

Κανονικός χαμός έχει γίνει από την πρώτη κιόλας μέρα που κυκλοφόρησε στο online κατάστημα του ZARA, αυτό το φλοράλ μπλέιζερ το οποίο έχει κουμπιά από πάνω μέχρι κάτω και μάλιστα ανήκει στη νέα limited edition συλλογή για το καλοκαίρι.

To καλοκαίρι έφτασε και εσύ πρέπει να φροντίσεις να τους εντυπωσιάσεις όλους με τα πιο μοναδικά κομμάτια που θα βρεις στη νέα κολεξιόν στα καταστήματα ZARA.

Τι κι αν ακόμα δεν μπορείς να πας για ψώνια γιατί τα μαγαζιά είναι κλειστά, το online store του ZARA έχει για εσένα όλα τα κομμάτια που χρειάζεσαι και μάλιστα στην πιο προνομιακή τιμή για να μπορέσεις να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα στις καλοκαιρινές εξόδους σου οι οποίες ξεκινάνε σε λίγο καιρό.

Μιας και θα μπεις στο online store του Zara πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το σουτιέν τοπάκι που θα "τρελάνει" τον αγαπημένο σου.

Το συγκεκριμένο μπλέιζερ είναι σίγουρο πως θα σε τρελάνει και θα πάθεις κι εσύ έρωτα με την πρώτη ματιά μιας και είναι ένα ρούχο ιδιαίτερο και ταυτόχρονα πολύ μοδάτο.

μπλέιζερ με κουμπιά zara

Πρόκειται για ένα κομμάτι που δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από τη συλλογή σου. Κοστίζει 89,95€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Φόρεσε το σακάκι με κουμπιά με το τσαντάκι με πέρλες από τα ZARA

Αν θες πραγματικά να κάνεις το πιο ξεχωριστό ντύσιμο και να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα, τότε καλά θα κάνεις να συνδυάσεις το σακάκι που σου προτείνουμε με το πιο ιδιαίτερο τσαντάκι που μόνο λίγες γυναίκες θα τολμούσαν να κρατήσουν.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι χωρίς αμφιβολία ένα αξεσουάρ που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου.

τσαντάκι με πέρλες zara

Πρόκειται για ένα πολύ ξεχωριστό τσαντάκι και μπορείς να το κάνεις αν θες δικό σου εδώ με 49,95€.

TAGS