Κάνε την μετακίνηση 6 με αυτό το σορτσάκι από τα Oysho

Τρέξε να το κάνεις δικό σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάνε την μετακίνηση 6 με αυτό το σορτσάκι από τα Oysho

Τώρα που είσαι συνέχεια στο σπίτι, η μόνη σου ευκαιρία για έξοδο είναι η μετακίνηση 6 και για να την κάνει και αυτή με στιλ πρέπει να αποκτήσεις το πιο βολικό και μοδάτο αθλητικό σορτσάκι που βρήκαμε στο online κατάστημα του Oysho.

Μπορεί σε λίγο καιρό η καραντίνα να τελειώνει, ωστόσο ακόμα βρισκόμαστε στο σπίτι μας και παλεύουμε για να ξεκλέψουμε έστω και λίγο χρόνο για να βγούμε στον ήλιο και να πάρουμε λίγο καθαρό αέρα.

Για να το κάνουμε αυτό πολλές φορές επιλέγουμε να γυμναστούμε και να βγουμε για λίγο τρέξιμο. Ωστόσο ακόμα και αυτή η μετακίνηση θα πρέπει να γίνεται με στιλ.

Για το λόγο αυτό κάναμε μία απλή βόλτα στο online store του Oysho και βρήκαμε για εσένα, το πιο στιλάτο σορτσάκι με το οποίο μπορείς να αθληθείς τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι σου.

Μιας και θα μπεις στο online store του Oysho, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή τη λευκή τουνίκ που είναι ιδανική για την παραλία.

Μόλις το φορέσεις θα καταλάβεις πόσο άνετο είναι και είναι σίγουρο πως θα το φορέσεις και στις εμφανίσεις σου στο γυμναστήριο, όταν με το καλό ανοίξουν.

αθλητική βερμούδα oysho

Το καλύτερο απ'όλα είναι η τιμή του μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 25,99€. Μπορείς να το βρεις εδώ.

Φόρεσέ το με το αθλητικό σουτιέν χωρίς ραφές από τα Oysho

Αν θες ωστόσο να κάνεις μία ολοκληρωμένη εμφάνιση, πρέπει σε κάθε περίπτωση να συνδυάσεις το σορτσάκι που σου προτείνουμε με το πιο βολικό αθλητικό σουτιέν.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι χωρίς αμφιβολία το ρούχο που χρειάζεσαι.

αθλητικό μπουστάκι oysho

Βγαίνει σε μαύρο και σε ροζ και δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Κοστίζει 15,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

TAGS