Πες "ναι" στο μωβ με αυτό το μίντι φόρεμα από τα ZARA

Το ρούχο του ονείρου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πες

Φέτος το καλοκαίρι ήρθε η ώρα να πεις κι εσύ το "ναι" στο μωβ και να κάνεις δικό σου το πιο στιλάτο επίσημο μίντι φόρεμα που βρήκαμε στο online κατάστημα του ZARA, το οποίο θα σε βοηθήσει να κάνεις μερικές μοναδικές εμφανίσεις.

Μπορεί προς το παρόν να βρισκόμαστε να βρισκόμαστε στα σπίτια μας και να μην έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τις βόλτες μας και όλα εκείνα που μας ευχαριστούν, ωστόσο σε λίγο καιρό η καραντίνα τελειώνει και θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε και πάλι το πρόγραμμά μας ανενόχλητοι.

Για να γίνει ωστόσο αυτό θα πρέπει να έχουμε εφοδιαστεί με τα πιο κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία μπορείς να βρεις μέσα από μία πολύ απλή βόλτα στο online store του ZARA.

Μιας και θα μπεις στο online store του ZARA, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το limited edition φλοράλ μπλέιζερ που θα αγαπήσεις.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το ρούχο που θα κερδίσει την καρδιά σου και θα σε κάνει να το φοράς σε όλες σου τις επίσημες εμφανίσεις κάνοντας όλους να σε κοιτάζουν.

μίντι φόρεμα ZARA

Το συγκεκριμένο φόρεμα βρίσκεται σε πολύ καλή τιμή και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 44,95€. Θα το βρεις εδώ.

Συνδύασε το μίντι φόρεμα με τα πιο στιλάτα μαύρα μίνιμαλ πέδιλα από τα ZARA

Αυτό που σίγουρα πρέπει να έχει στη συλλογή της κάθε γυναίκα ένα ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα, τα οποία αποτελούν κομμάτι πασπαρτού και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Τα ZARA σου έχουν και πάλι τη λύση με τα πιο in fashion πέδιλα. Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο.

μαύρα πέδιλα zara

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και μπορείς να τα κάνεις δικά σου μόνο με 25,99€. Θα τα βρεις εδώ.

TAGS