Τρέλα στα BSB με το λευκό με κομμένους ώμους φόρεμα - Κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ

Είναι απίστευτα θηλυκό! Θα το λατρέψεις...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρέλα στα BSB με το λευκό με κομμένους ώμους φόρεμα - Κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ

Λιγότερο από 50 € κοστίζει αυτό το απίθανο φόρεμα των BSB. Είναι λευκό με κομμένους ώμους και προκαλεί τρέλα σε όποια γυναίκα και αν το δεις μέσα από το διαδικτυακό κατάστημα της αλυσίδας. Είναι άκρως αισθησιακό και θηλυκό.

Το λευκό φόρεμα, όπως και το μαύρο είναι το αγαπημένο της γυναίκας. Όμως το λευκό κρύβει παγίδες και πρέπει να είσαι ιδιαιτέρως προσεκτική για να μη βγεις στο δρόμο και καταλήξεις να νιώθεις άβολα. Λόγω της απόχρωσης του διαφανίζει πολλές φορές, ανάλογα ωστόσο με το ύφασμα.

Αν θέλεις να αγοράσεις και εσύ ένα λευκό φόρεμα ειδικά τώρα που έχει μπει η Άνοιξη, ενώ μετά την καραντίνα δεν θα μένει πολύ για το καλοκαίρι, ήρθε η ώρα να το κάνεις. Σου βρήκα ένα άκρως εντυπωσιακό και θηλυκό στο διαδικτυακό κατάστημα των BSB.

Το συγκεκριμένο από τα BSB ωστόσο, δεν διαφανίζει καθόλου. Είναι σε ριπ ύφασμα και ένα μια από τις πιο αγαπημένες τάσεις. Αυτή με του κομμένους ώμους που χαρίζει παραπάνω θηλυκότητα.

ΡΙΠ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟ ΦΟΡΕΜΑ - Από €59,90 μόνο με € 41,90

BSB λευκό με κομμένους ώμους φόρεμα

Πρόκειται για το μίνι ριπ φόρεμα, το οποίο έχει μανίκια 3/4 και πολύ ελαστικότητα. Έχει επίσης, κομμένους ώμους, όπως επίσης και κανονική γραμμή.

Ωστόσο και η Φαίη Σκορδά, όπως έχουμε δει μέσα από την εκπομπή της, επιλέγει πολύ συχνά να φοράει κομμάτια από την συλλογή της αλυσίδας ένδυσης και υπόδησης των BSB. Πριν από λίγες ημέρες, φόρεσε μια ζακέτα σε ροζ χρώμα που κάνει χαμό.

Πως να διαλέξεις το κατάλληλο λευκό φόρεμα - όπως αυτό των BSB

  • Αν έχεις λευκή επιδερμίδα (σαν το γάλα) επιλέγεις αγνό και ανοιχτό-λαμπερό-λευκό το οποίο συνδυάζεις με ασημένια αξεσουάρ.
  • Αν έχεις μέτρια σκούρα επιδερμίδα επιλέγεις το εκρού και το συνδυάζεις με χρυσά κοσμήματα.
  • Αν η επιδερμίδα σου είναι πολύ σκούρα το ιδανικό για εσένα είναι επίσης το εκρού αλλά και το κρεμ εκρού αλλά πρέπει να αποφύγεις το πολύ λευκό διότι η αντίθεση θα είναι πολύ έντονη και δεν θα σε κολακεύει.
  • Αν έχεις χλωμή επιδερμίδα τότε το off white είναι για εσένα.
  • Όταν επιλέγεις το ύφασμα του λευκού σου φορέματος δώσε προσοχή για να μη βρεθείς γυμνή στο δρόμο.
    σέκαρε αν είναι διαφανές και απέφυγε να αγοράσεις κάτι see through που θα σε μετατρέψει σε κινούμενη ερωτική ταινία.
  • Διάλεξε οπακ υφάσματα για να μην έχεις το άγχος ότι ο κόσμος βλέπει την εσωτερική σου ομορφιά και τα εσώρουχά σου.
TAGS