Στις νέες αφίξεις των Oysho το χακί μαγιό με λάμψεις - Τρέλανε τους όλους

Θα το φοράς συνέχεια στην παραλία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στις νέες αφίξεις των Oysho το χακί μαγιό με λάμψεις - Τρέλανε τους όλους

Τρέλανε τους όλους φέτος το καλοκαίρι με το μαγιό που θα βρεις στις νέες αφίξεις των Oysho. Είναι σε χακί χρώμα με λάμψεις και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Και αυτό λόγω των cups και της μπανέλας που έχει το σουτιέν μπουστάκι του σετ.

Κορίτσια, το καλοκαίρι μέρα με την ημέρα όλο και κοντοζυγώνει, τα μέτρα λόγω του κορωνοϊού φτάνουν στο τέλος τους και η καθημερινότητα μας θα έρθει και πάλι στα ίσια της. Και μαζί της και οι βουτιές μας στην παραλία σε λίγους μήνες.

Για αυτό σου βρήκα ένα τέλειο μαγιό που πρόκειται για φέτος το καλοκαίρι να το λατρέψεις. Τόσο λόγω του χρώματος του, όσο και λόγω του στιλ του. Είναι σε χακί χρώμα που ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδας και πολύ άνετο. Τόσο το πάνω μέρος του όσο και το σλιπάκι

Πρόκειται για το κλασικό σλιπ μπικίνι με φόδρα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα με πλεκτό ύφασμα με λάμψεις, αλλά και το σουτιέν μπουστάκι μα αφαιρούμενη cup, χωρίς μπανέλα και με φόδρα από επίσης, ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Μπορεί να ρυθμιστεί στην πλάτη με τιράντες.

Κλασικό σλιπ λάμψεις - 12.99 € και Σουτιέν-μπουστάκι μπικίνι με λάμψεις - 17.99 €

Oysho χακί μαγιό λάμψεις

Φόρα το χακί μαγιό σου από τα Oysho, το παρεό σου, συνδύασε το με αυτό το απίστευτο αξεσουάρ για τα μαλλιά και είσαι έτοιμη για παραλία μετά την καραντίνα.

Ποια είναι τα νέα trends στα μαγιό για το 2020 - Δες τα εδώ αναλυτικά

Μαύρο μπικίνι

Ένα μονόχρωμο μπικίνι δεν είναι ποτέ κακή ιδέα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα διαχρονικό μαύρο χρώμα. Αυτό άλλωστε προτείνουν και οι διάσημοι οίκοι μόδας για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν.

Μαγιό σε καφέ σοκολατί χρώμα

Ένα ακόμη χρώμα που θα φορεθεί πολύ είναι το σοκολατί. Το χρώμα αυτό μπορεί να ταιριάξει με όλους τους τόνους επιδερμίδας και να δείχνει κομψό και εντυπωσιακό.

Πορτοκαλί αποχρώσεις

Ένα από τα κορυφαία χρώματα για το Καλοκαίρι του 2020 είναι και το πορτοκαλί, το οποίο είναι must και στα μαγιό της σεζόν

TAGS