Κοντεύει να «εξαφανιστεί» αυτό το αξεσουάρ από τα Oysho - Η λεπτομέρεια που το κάνει ξεχωριστό

Το θέλουν όλες οι γυναίκες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κοντεύει να «εξαφανιστεί» αυτό το αξεσουάρ από τα Oysho - Η λεπτομέρεια που το κάνει ξεχωριστό

Η λεπτομέρεια που έχει πάνω του αυτό το αξεσουάρ που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Oysho, το κάνει ξεχωριστό από τα υπόλοιπα. Αυτό λοιπόν είναι και ο λόγος που το κάνει να κοντεύει να «εξαφανιστεί». Το θέλουν όλες οι γυναίκες, ειδικά το καλοκαίρι.

Πρόκειται για ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά, το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό. Τώρα που το καλοκαίρι μέρα με την ημέρα κοντοζυγώνει είναι τέλειο για τις εξόδους σου. Ακόμη και αν είναι πρωϊνές ή βραδινές. Επίσης, με ότι και αν το φορέσεις ταιριάζει.

Το συγκεκριμένο, δεν είναι ένα κλασσικό μαύρο που θα βρεις παντού. Έχει μια λεπτομέρεια επάνω του που το κάνει ξεχωριστό και μπορείς να το φορέσεις και σαν ομορφιά για μια βόλτα σου βραδινή με τις κολλητές.

Συγκεκριμένα, έχει έναν μεγάλο μαύρο φιόγκο που δίνει στιλ στην εμφάνιση σου. Μπορείς επίσης, να το φορέσεις στην παραλία με το αγαπημένο σου μαγιό. Συνδύασε το με τα αγαπημένα σου γυαλιά ηλίου και είσαι έτοιμη να κλέψεις τα βλέμματα και στην παραλία.

Ωστόσο και το βράδυ μπορείς να το φορέσεις με το αγαπημένο σου φόρεμα. Μην κάνεις πολλά στα μαλλιά σου γιατί το λαστιχάκι είναι ήδη υπερβολικό από μόνο του.

Μαύρο λαστιχάκι μαλλιών με λεπτομέρεια φιόγκο - 5.99 €

αξεσουάρ Oysho μαύρο λαστιχάκι

Αν ωστόσο θέλεις κάτι για τώρα την καραντίνα που η μόνη σου ευκαιρία για έξοδο είναι η μετακίνηση 6 και για να την κάνει και αυτή με στιλ πρέπει να αποκτήσεις το πιο βολικό και μοδάτο αθλητικό σορτσάκι που βρήκαμε στο online κατάστημα του Oysho.

Φόρεσε αυτό το αξεσουάρ των Oysho με το μπρούτζινο μαγιό της ίδιας εταιρίας

Κορίτσια μου, ο καιρός έφτιαξε το καλοκαίρι μέρα με την ημέρα όλο και κοντοζυγώνει και πρέπει να κάνουμε μια έρευνα αγοράς για μαγιό. Ήδη έχουν βγάλει πολλές αλυσίδες τις συλλογές τους και είναι όλα εντυπωσιακά. Αν ωστόσο εσύ ψάχνεις κάποιο συγκεκριμένο. Κυρίως για να σου κάνει το στήθος σου να φαίνεται πιο μεγάλο, τότε αυτό που ψάχνεις θα το βρεις στο Oysho. Με αυτό το μπρούτζινο σε χρώμα γίνεται πανικός.

Τοπ χάλκινο - 17.99 €

Oysho χάλκινο μαγιό

TAGS