Έχει "πέσει" το e-shop του ZARA με αυτό το κόκκινο μίντι φόρεμα με κουμπιά

Τρέξε να το προλάβεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έχει

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε αυτό το πανέμορφο κόκκινο μίντι φόρεμα με κουμπιά, έχει πέσει το e-shop του ZARA μιας και είναι το ρούχο που θέλουν να έχουν στη συλλογή τους όλες οι γυναίκες για φέτος το καλοκαίρι.

Η καραντίνα τελείωσε και σιγά σιγά ξεκινάμε να κάνουμε τις πρώτες μας εξόδους μετά από ενάμιση μήνα που περάσαμε μέσα στα σπίτια μας. Για να το κάνουμε ωστόσο αυτό θα πρέπει να έχουμε εφοδιαστεί με τα πιο κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ.

Τα ZARA σου έχουν για ακόμα μία φορά τη λύση και μάλιστα στην καλύτερη τιμή μιας και μπορείς με μία απλή βόλτα στο online store να βρεις όλα τα κομμάτια που χρειάζεσαι.

Αυτό που σίγουρα αξίζει να δεις είναι αυτή η υπέροχη ολόσωμη φόρμα που βρήκαμε στο online store και κάνει θραύση! Δες εδώ την τιμή της.

Το φόρεμα με φαρδύ ντεκολτέ και κοντό φουσκωτό μανίκι. Λεπτομέρεια λάστιχο τύπου σφηκοφωλιάς στην πλάτη. Κλείσιμο μπροστά με φοδραρισμένα κουμπιά.

ZARA κόκκινο μίντι φόρεμα

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι πραγματικά ονειρικό και δεν γίνεται να λείπει από την ντουλάπα σου. Κοστίζει 39,95€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Φόρεσε το κόκκινο μίντι φόρεμα με κουμπιά με αυτά τα θεϊκά λευκά πέδιλα από τα ZARA

Το κόκκινο με το λευκό είναι πάντα ένας ασφαλής και ωραίος συνδυασμός και γι' αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να το χάσεις από τη συλλογή σου μιας και μπορεί να σου δημιουργήσει πολύ όμορφα σύνολα για φέτος το καλοκαίρι.

Τα πέδιλα αυτά που βρήκαμε είναι μία απλή και εύκολη λύση για όλες σου τις καλοκαιρινές εμφανίσεις και μπορούν να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση πολλές φορές που δεν μπορείς να αποφασίσεις τι θα φορέσεις.

ZARA λευκά πέδιλα

Τα συγκεκριμένα πέδιλα βγαίνουν επίσης και σε μαύρο για μία πιο κλασική επιλογή και κοστίζουν 49,95€. Μπορείς να τα κάνεις δικά σου εδώ.

TAGS