Χαμός στα Stradivarius με τα πέδιλα με χοντρό τακούνι φελλό - Στο πιο καλοκαιρινό χρώμα

Πρέπει να τα δεις... Θα τα ερωτευτείς! Ενώ είναι άνετα στο περπάτημα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στα Stradivarius με τα πέδιλα με χοντρό τακούνι φελλό - Στο πιο καλοκαιρινό χρώμα

Στα Stradivarius τα πέδιλα που έχουν χοντρό τακούνι από φελλό κάνουν χαμό σε όποιο από τα καταστήματα το αναζητήσεις. Βρίσκεται στο πιο καλοκαιρινό χρώμα, το οποίο ταιριάζει σχεδόν με όλα, αφού είναι nude, οπότε πάει με όλες τις αποχρώσεις.

Οι πλατφόρμες είναι το αγαπημένο θα έλεγα παπούτσι της θερινής περιόδου, αφού ανάλογα πάντα το ύψος του μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι άνετο στο περπάτημα, καθώς έχει χοντρό τακούνι και δεν είναι σαν τις γόβες ή τα πέδιλα για να πονέσουν τα πόδια σου από τα πρώτα δέκα βήματα.

Το συγκεκριμένο μάλιστα, που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα, όπως και στο διαδικτυακό τους το θέλουν όλες, αφού είναι πολύ ελαφρύ και άνετο. Θα μπορείς να το φορέσεις με τα αγαπημένα σου σορτσάκια, αλλά και τζιν, ενώ παρακάτω θα δεις και πως να το φορέσεις για το χαλαρό σου ποτό.

Ωστόσο, αν δεν σου αρέσουν οι συγκεκριμένες, αλλά ούτε και οι πλατφόρμες γενικά, τότε πρέπει να δεις οπωσδήποτε αυτά τα πέδιλα. Θα θέλεις να τα αγοράσεις τώρα, καθώς έιναι άνετα και οικονομικά και θα δώσουν άλλο αέρα στις βραιδνές σου εμφανίσεις. Πραγματικά θα τα λατρέψεις.

Πέδιλα με πλατφόρμα από φελλό - 29,99 €

Stradivarius πέδιλα με χοντρό φελλό

Φόρεσε τα πέδιλα με χοντρό φελλό από τα Stradivarius με αυτό το φλοράλ φόρεμα και θα έχεις φτιάξει τον πιο καλοκαιρινό συνδυασμό

Το πιο ανοιξιάτικο φόρεμα για φέτος θα το βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius. Βρίσκεται σε απίστευτη έκπτωση, αφού κοστίζει κάτω από 20 €. Συνδυάζεται εύκολα με όλα και φοριέται επίσης, όλες τις ώρες της ημέρας.

Είναι σε μήκος μίνι, με φουσκωτά μανίκια, εκρού και γεμάτο λουλούδια σε στενή γραμμή. Η αρχική του τιμή ήταν 25,99 €, ωστόσο με την έκπτωση θα το βρεις μόνο με 18,19 €.

Σε έκπτωση βρίσκονται ωστόσο, και τρία μπλουζάκια με t-shirt που θα γίνουν τα αγαπημένα σου. Ξεπουλάνε σαν τρελά από το διαδικτυακό κατάστημα τους.

Μίνι φόρεμα με κρουαζέ λαιμόκοψη - Μόνο με 18,19 € από 25,99 €

Stradivarius ανοιξιάτικο φόρεμα me 20 ευρώ