Κάτω από 10 ευρώ έπεσαν στα Stradivarius 3 μπλουζάκια με στάμπα - Ξεπουλάνε σαν τρελά

Τρέξε να τα προλάβεις πριν εξαφανιστούν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτω από 10 ευρώ έπεσαν στα Stradivarius 3 μπλουζάκια με στάμπα - Ξεπουλάνε σαν τρελά

Ξεπουλάνε σαν τρελά 3 μπλουζάκια με στάμπα που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius. Μάλιστα, η τιμή τους έχει πέσει από τα 10 €. Τρέξε να τα προλάβεις και δημιούργησε μαζί τους, τους πιο στιλάτους και μοντέρνους συνδυασμούς.

Τα μπλουζάκια με στάμπα είναι ένας θησαυρός που μπορούμε να έχουμε μέσα στην ντουλάπα σας. Είναι άνετα, εντυπωσιακά και μπορούν να φορεθούν με χιλιάδες τρόπους. Συνδυάζονται με τζιν παντελόνι, σορτσάκια και με φούστες. Ενώ αν μπορούμε και με φορέματα σε στενή γραμμή.

Εγώ έκαναν μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius, και σου βρήκα 3 μπλουζάκια με στάμπα που η τιμή τους έχει πέσει κάτω από τα 10 €, ενώ στα δυο ακόμη και κάτω από τα 8 €. Είναι πολύ οικονομικά, αλλά παράλληλα πολύ στιλάτα.

Μπλουζάκι με στάμπα - Μόνο με 9,09 € από 12,99 €

Stradivarius μπλούζα στάμπα κάτω από 10€

Μπλούζα με ζώδια και στρας - Μόνο με 6,49 € από 12,99 €

Μπλούζα στάμπα Stradivarius ξεπουλάει

Μπλούζα με ζώδια και στρας - Μόνο με 6,49 € από 12,99 €

1 μπλουζάκια με στάμπα Stradivarius

Σαν τρελά ωστόσο ξεπουλάνε και τα εκρού slingback μονασίκια που θα βρεις ωστόσο, στη νέα συλλογή των Stradivarius. Η τιμή του είναι απίστευτη και σίγουρα θα πάθεις εμμονή μαζί τους.

Συνδύασε ένα από τα 23 μπλουζάκια με στάμπα από τα Stradivarius που έχουν πέσει κάτω από 10€ με αυτό το σορτσάκι

Ξέχνα τα τζιν και πιάσε τα σορτσάκια. Αυτά τα 2 από τα Stradivarius είναι σχεδόν sold out, καθώς είναι σε μοναδική τιμή και είναι η κατάλληλη ευκαιρία να τα αγοράσεις και να τα φορέσεις, όταν πιάσουν οι ζέστες εκεί έξω.

Εμείς κάναμε μια γύρα στο eshop του Stradivarius και βρήκαμε δυο σορτσάκια οικονομικά αλλά και όμορφα που θα τα θέλεις και εσύ στη συλλογή σου για να τα φορέσεις, όταν ανοίξει για τα καλά ο καιρός και αρχίσουμε και εμείς τις εξόδους.

Slim fit mom shorts

15,99 €

2 σορτς Stradivarius sold out

Θα το βρεις εδώ

Mom fit denim shorts

2 σορτς Stradivarius

Θα το βρεις εδώ