Best seller στα Pull&Bear το πιο "καυτό" λευκό σορτσάκι

Θα βάλει... φωτιά στα βράδια σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Best seller στα Pull&Bear το πιο

Το πιο "καυτό" λευκό σορτσάκι, έχει γίνει το απόλυτο best seller στα καταστήματα Pull&Bear και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το καλοκαίρι, μιας και είναι το ρούχο που δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το πιο must ρούχο για τη συλλογή σου. Άνετο και ταυτόχρονα στιλάτο, το σορτσάκι αυτό είναι ιδανικό για όλες τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

Φόρα το λευκό σορτσάκι με το πιο μοδάτο ριπ κορμάκι από τα Pull&Bear. Δες το εδώ και θα σε "τρελάνει"!

Pull&Bear λευκό σορτσάκι

Το συγκεκριμένο σορτσάκι βγαίνει σε 4 αποχρώσεις. Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το ρούχο που χρειάζεσαι για φέτος. Κοστίζει 19,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Λίγα λόγια για τα Pull&Bear, όπου θα βρεις το πιο "καυτό" λευκό σορτσάκι

Η Pull&Bear ξεκινάει το 1991 με καθαρά διεθνή χαρακτήρα και με σκοπό να ντύνει νέους που είναι δραστήριοι και κοινωνικοί στον περίγυρό τους κι έχουν κοινωνικές σχέσεις μεταξύ τους. Νέοι που ντύνονται χαλαρά, αποφεύγοντας τα στερεότυπα και που θέλουν να αισθάνονται ωραία με αυτά που φοράνε. Για εκείνους, η Pull&Bear χρησιμοποιεί τις τελευταίες παγκόσμιες τάσεις αναμειγνύοντάς τις με τις επιρροές της μόδας των αστικών κέντρων και των club και τις επανερμηνεύει με δικό της στυλ για να τις μεταμορφώσει σε άνετα και ευκολοφόρετα ενδύματα, που διατίθενται πάντα στις καλύτερες τιμές.

Η Pull&Bear εξελίσσεται παράλληλα με τον πελάτη της και παρακολουθεί πάντα τις νέες τεχνολογίες, τα κοινωνικά κινήματα και τις τελευταίες καλλιτεχνικές ή μουσικές τάσεις. Όλα αυτά αντικατοπτρίζονται όχι μόνο στα σχέδιά της, αλλά και στα καταστήματα. Εμπνευσμένη από τη μυθική καλιφορνέζικη πόλη του Παλμ Σπρινγκς, η ανανέωση των προσφερόμενων ειδών είναι συνεχής. Δύο φορές την εβδομάδα, όλα τα καταστήματα παντού παραλαμβάνουν νέο εμπόρευμα.

TAGS