Στο χρώμα της σεζόν το ριπ κορμάκι από τα Pull&Bear

Θα το αγαπήσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο χρώμα της σεζόν το ριπ κορμάκι από τα Pull&Bear

Αυτό το ριπ κορμάκι που βρήκαμε στο κατάστημα του Pull&Bear, είναι πραγματικά ιδανικό για εσένα μιας και όχι μόνο έχει το χρώμα της σεζόν, αλλά έχει και το πιο ακαταμάχητο σχέδιο στην πλάτη που θα σε τρελάνει κανονικά!

Είναι σίγουρο πως φέτος το καλοκαίρι είναι η ευκαιρία σου να γεμίσεις την ντουλάπα σου με τα πιο girly λιλά κομμάτια και να δώσεις ένα άλλο χρώμα στην ασπρόμαυρη γκαρνταρόμπα σου!

Τα Pull&Bear έχουν λοιπόν για εσένα για ακόμα μία φορά τη λύση και μάλιστα στην καλύτερη τιμή, μιας και αυτό το το κορμάκι δεν γίνεται να το χάσεις με τίποτα.

Λιλά, στενό και με ιδιαίτερο σχέδιο στην πλάτη, το κορμάκι αυτό μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα με τη μοναδική σου εμφάνιση.

Συνδύασέ το με παντελόνι, με τζιν ή και φούστα και ετοιμάσου να πάρεις πολλά θετικά σχόλια για το look σου!

Μιας και θα επισκεφθείς ωστόσο το Pull&Bear, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το τζιν σορτσάκι. Θα το βάλεις και θα πάθεις σοκ! Δες εδώ την τιμή του!

ριπ κορμάκι Pull&Bear

Το καλύτερο απ’ όλα είναι η τιμή του, μιας και αυτό το κορμάκι από τα Pull&Bear, κοστίζει μόλις 9,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Συνδύασε το ριπ κορμάκι με αυτό το mom τζιν από τα Pull&Bear

Ένα παντελόνι τζιν, και μάλιστα ανοικτόχρωμο, είναι απαραίτητο να υπάρχει στην ντουλάπα σου φέτος το καλοκαίρι, μιας και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι πασπαρτού που μπορεί να φορεθεί σε πολλές περιστάσεις και να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση όποτε δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Θα σου προτείναμε λοιπόν να κάνεις κι εσύ το ίδιο!

Pull&Bear mom τζιν

Το συγκεκριμένο παντελόνι κοστίζει μόλις 29,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ!

TAGS