Πανζουρλισμός στα Pull&Bear με αυτό το τζιν σορτσάκι - Θα το φορέσεις και θα βάλεις "φωτιά"

Θα το αγαπήσεις

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Πανζουρλισμός στα Pull&Bear με αυτό το τζιν σορτσάκι - Θα το φορέσεις και θα βάλεις

Πανζουρλισμός επικρατεί στα Pull&Bear με αυτό το τζιν σορτσάκι! Θα το φορέσεις και θα βάλεις "φωτιά" αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Αν θες να μαγνητίσεις άκουσέ μας και θα λάμψεις.

Για εσένα που δεν μπορείς τις φούστες, γιατί φοβάσαι πως θα φυσήξει και μπορεί να σηκωθεί και να φανεί το εσώρουχο σου, σου έχουμε το κομμάτι που θα αγαπήσεις στο λεπτό.

Αυτή η βερμούδα - σορτσάκι όχι μόνο θα σε σώσει, αλλά θα σου χαρίσει μάλιστα, πολύ στιλ, και μπορεί να ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις, πράγμα που την καθιστά αρκετά εύκολη στο να την συνδυάσεις με τα άλλα σου ρούχα.

Ωστόσο, στα πατώματα έχει πέσει η τιμή αυτού του τζιν παντελονιού που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Pull&Bear. Στην κατηγορία με προσφορές, θα βρεις εκπτώσεις έως και -50%. Τρέξε να το προλάβεις πριν εξαντληθεί.

Pull&Bear τζιν σορτσάκι κοντό

Κάνε το δικό σου εδώ.

Συνδύασε το τζιν σορτσάκι των Pull&Bear με αυτό το μπλουζάκι και δημιούργησε την πιο στιλάτη εμφάνιση

Αυτή η μπλούζα που είναι σε μπλε χρώμα και έχει φουσκωτά μανίκια, αλλά και κουμπιά στο μπροστινό της μέρος, προκαλεί φρενίτιδα. Θα την βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Pull&Bear και κάνει θραύση για φέτος την Άνοιξη, αλλά και το Καλοκαίρι που είναι προ των πυλών.

Τα βλέπουμε την θερινή περίοδο να κυκλοφορούν παντού, αφού έχουν την τιμητική τους. Όπως αυτό το τοπάκι σε μπλε χρώμα που τα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Pull&Bear. Είναι πολύ εντυπωσιακό και μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ.

Φόρεσε το με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι η σορτσάκι, ακόμη και με την αγαπημένη σου τζιν φούστα. Για παπούτσια επέλεξε πέδιλα σε διπλό πάτο ή για το casual εμφανίσεις ένα ζευγάρι λευκά sneakers.

Τζιν τοπ με φουσκωτά μανίκια - 19.99 €

Pull&Bear μπλούζα με φουσκωτά μανίκια και κουμπιά

Ωστόσο, σου βρήκαμε και την νούμερο 1 τσάντα των Pull&Bear για το καλοκαίρι! Έχει κρόσσια και σίγουρα θα σε κάνει βασίλισσα της παραλίας.

TAGS