Αυτή είναι η νούμερο 1 τσάντα των Pull&Bear για το καλοκαίρι - Έχει κρόσσια

Θα κλέψεις όλες τις εντυπώσεις

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Αυτή είναι η νούμερο 1 τσάντα των Pull&Bear για το καλοκαίρι - Έχει κρόσσια

Αν ετοιμάζεσαι σιγά - σιγά για τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις, μιας και όπως ανακοίνωσαν τα μέτρα θα αρχίσουν να φεύγουν, σου βρήκαμε την νούμερο 1 τσάντα των Pull&Bear για το καλοκαίρι! Έχει κρόσσια και σίγουρα θα σε κάνει βασίλισσα της παραλίας.

Οι τσάντες είναι από τα πιο βασικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας και φυσικά το πιο απαραίτητο αξεσουάρ από όλα. Αν λοιπόν θες και εσύ να παραμείνεις ενήμερη με όλα τα trends και να μαγνητίσεις τα βλέμματα όλων στο πέρασμά σου, τότε δεν έχεις από το να δοκιμάσεις την συγκεκριμένη που βρήκαμε στο σάιτ των Pull&Bear.

Μπορεί τώρα να είσαι όλη μέρα σπίτι, ωστόσο όπως τονίζει και η κυβέρνηση σύντομα και αν τηρήσουμε όλα τα μέτρα θα μπορέσουμε να βγούμε πολύ σύντομα, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσεις ήδη να ετοιμάζεις τα looks σου, μιας και πλησιάζει και το καλοκαιράκι.

Μιας και θα μπεις στο online store του Pull&Bear, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή τη στιλάτη βινύλ τσάντα που βρήκαμε και θα αγαπήσεις.

νούμερο 1 καλοκαιρινή τσάντα κρόσσια Pull&Bear

Κάνε την δικιά σου εδώ.

Οι τάσεις στις τσάντες για το 2020

Πλεκτές τσάντες με σχοινί, ψάθα, μαλλί, δέρμα ή χάντρες

Υλικά όπως το σχοινί και η ψάθα είναι πολύ χαρακτηριστικά για την καλοκαιρινή περίοδο. Επομένως, δεν θα μπορούσαν να μην χρησιμοποιηθούν και στη δημιουργία των νέων σχεδίων της σεζόν.

Τσάντες με χερούλια από μπαμπού ή μεγάλες αλυσίδες

Η χρήση φυσικών υλικών και η οικολογική συνείδηση είχε μεγάλη επιρροή και στις τσάντες της σεζόν. Μια από τις χαρακτηριστικές προτάσεις είναι οι τσάντες με χερούλια από μπαμπού.

Οι πολλαπλές τσάντες παραμένουν στη μόδα

Μπορεί οι μικροσκοπικές τσάντες να έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια πολύ δημοφιλείς, ωστόσο δεν είναι και πολύ πρακτικές, αφού χωρούν ελάχιστα. Για τον λόγο αυτό και οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας επιμένουν στη χρήση των πολλαπλών τσαντών.

TAGS