Θα πάθεις εμμονή με την vinyl τσάντα των Pull&Bear

Είναι απίστευτη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα πάθεις εμμονή με την vinyl τσάντα των Pull&Bear

Αυτή η τσάντα που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Pull&Bear είναι απίστευτη και πολύ trendy. Μόλις την δεις, λόγω του χρώματος της, αλλά και του απίθανου στιλ της, πρόκειται να πάθεις εμμονή. Είναι vinyl, δηλαδή από βινύλιο και τα «σπάει» σε πωλήσεις.

Αν θέλεις μια τσάντα για τις πιο στιλάτες και καθημερινές σου εμφανίσεις, τότε είναι η ιδανική. Δεν λερώνεται, ενώ χωράει τα πάντα μέσα, αφού είναι ουσιαστικά σακίδιο πλάτης. Μάλιστα, είναι ότι πρέπει και για μια εκδρομή, αφού είναι μεγάλη.

Συνδύασε την με το αγαπημένο σου ti-shirt και το στενό σου τζιν και είσαι έτοιμη για καφέ μετά το τέλος της καραντίνας. Ενώ, μπορείς να το φορέσεις επίσης και με ένα φορεματάκι και sneakers.

Αυτή είναι η vinyl τσάντα των Pull&Bear

Σακίδιο πλάτης από βινύλιο - 25.99 €

Γυναικείο σακίδιο πλάτης, από βινύλιο με λεπτομέρεια από λουρί σε μαύρο χρώμα.

vinyll τσάντα Pull&Bear

Φροντίδα

  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΛΩΡΙΝΗ
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΛΩΡΙΝΗ
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ
  • ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ
  • ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ

Ωστόσο, ψάχνεις να βρεις το ιδανικό ρούχο ώστε να εντυπωσιάσεις μετά την καραντίνα; Σου έχουμε συγκλονιστικό μίντι φόρεμα στα Pull&Bear που έχει και φιόγκο στη μέση για να την τονίσεις.

Εμμονή θα πάθεις και με αυτή τη τσάντα των Pull&Bear που είναι από φυσικό χαρτί

Αν θέλεις μια διαφορετική τσάντα από όλες τις άλλες που έχει στην προσωπική σου συλλογή, τότε μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε αυτή των Pull&Bear. Βρίσκεται στην νέα συλλογή για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2020. Είναι ώμου από φυσικό χαρτί και προκαλεί χαμό.

Άμα δεν θέλεις να είσαι σαν όλες τις υπόλοιπες γυναίκες που κυκλοφορούν στο δρόμο, τότε η συγκεκριμένη τσάντα θα σε βοηθήσει να κάνεις την διαφορά στα σίγουρα. Ωστόσο, πρέπει να προσέξεις τους συνδυασμούς που θα κάνεις.

Αυτή είναι η τσάντα ώμου από φυσικό χαρτί των Pull&Bear

Τσάντα ώμου από φυσικό χαρτί - 17.99 €

Τσάντα ώμου χιαστί από φυσικό χαρτί με λεπτομέρεια από φουντίτσα και εσωτερική υφασμάτινη θήκη.

Pull&Bear τσάντα ώμου από φυσικό χαρτί

Ωστόσο, αυτό το slouchy παντελόνι που βρήκαμε στο online κατάστημα του Pull&Bear έχει κάνει κανονικό σάλο από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε και γι΄αυτό αποτελεί ένα από τα best sellers. Βγαίνει σε 4 υπέροχα χρώματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.

TAGS