Εκπτώσεις στα Pull&Bear -50%! Έπεσε στα πατώματα η τιμή του mom fit τζιν παντελονιού

Απίστευτη τιμή! Μην την χάσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκπτώσεις στα Pull&Bear -50%! Έπεσε στα πατώματα η τιμή του mom fit τζιν παντελονιού

Στα πατώματα έχει πέσει η τιμή αυτού του τζιν παντελονιού που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Pull&Bear. Στην κατηγορία με προσφορές, θα βρεις εκπτώσεις έως και -50%. Τρέξε να το προλάβεις πριν εξαντληθεί.

Είναι για καθημερινές εμφανίσεις και όχι μόνο. Ανάλογα με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Είναι μάλιστα, σε μαύρο χρώμα κάτι που το κάνει ακόμη πιο εύκολο στους συνδυασμούς. Είναι ψηλόμεσο και ταιριάζει επίσης σε όλα τα σωματότυπα.

Το συγκεκριμένο που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Pull&Beat είναι mom fit γραμμής και έχει στο μπροστινό μέρος πιέτες. Μάλιστα, το μήκος στα μπατζάκια φτάνει μέχρι τον αστράγαλο των ποδιών.

Μπορείς να το αγοράσεις και online με λίγες μόνο κινήσεις και να έρθει κατευθείαν έξω από την πόρτα σου. Αφού, τα εμπορικά καταστήματα και οι μεγάλες αλυσίδες είναι ακόμη κλειστές και δεν μπορείς να κάνεις αυτοπροσώπως τις αγορές σου.

Μιας και θα μπεις στο online store του Pull&Bear, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή την πανέμορφη πράσινη φούστα που είναι ιδανική για το καλοκαίρι.

Αυτό είναι το mom fit παντελόνι των Pull&Bear

Τζιν παντελόνι mom fit με μπροστινές πιέτες - Από 29.99 € μόνο με 14.99 €

Pull&Bear -50% εκπτώσεις mom fit παντελόνι

Συνδύασε το mon fit παντελόνι των Pull&Bear που βρίσκεται σε -50% έκπτωση με αυτό το απίθανο μπλουζάκι με στάμπα

Από την πρώτη κιόλας μέρα που κυκλοφόρησε αυτό το μπλουζάκι με στάμπα στο online κατάστημα του Pull&Bear, οι γυναίκες σκοτώνονται για να το κάνουν δικό τους και όχι άδικα, αφού πρόκειται για ένα ρούχο που μπορείς να φορέσεις σε κάθε περίπτωση.

Το συγκεκριμένο μπλουζάκι που βρήκαμε είναι ιδανικό για τις πρωινές σου εμφανίσεις και έτσι δεν γίνεται να λείπει από την ντουλάπα σου.

Pull&Bear μπλουζάκι

Μπορείς να την κάνεις δική σου μόνο με 12,99€. Θα τη βρεις εδώ.

TAGS