Τόλμησε να φορέσεις τη φούστα με το πιο ανατρεπτικό χρώμα - Θα τη βρεις στα Bershka

Θα κάνει πάταγο στη νέα συλλογή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τόλμησε να φορέσεις τη φούστα με το πιο ανατρεπτικό χρώμα - Θα τη βρεις στα Bershka

Φέτος το καλοκαίρι ήρθε επιτέλους η ώρα να κάνεις κι εσύ τη διαφορά. Τόλμησε λοιπόν να φορέσεις, τη φούστα αυτή που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα Bershka, η οποία έχει το πιο ανατρεπτικό χρώμα που θα κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω σου!

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι χωρίς αμφιβολία ένα ρούχο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα με το στιλ σου. Επιπλέον, το σχέδιό της θα αναδείξει τις καμπύλες σου!

Θα σου προτείναμε βέβαια να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή την υπέροχη φλοράλ μπλούζα από τα Bershka. Δες την εδώ και θα σε τρελάνει!

Bershka πράσινη φούστα με λάστιχο

Το καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή της, αφού η συγκεκριμένη φούστα, κοστίζει μόλις 9,99€! Αν δε θέλεις να ρισκάρεις, μπορείς να την αγοράσεις σε λευκή! Θα τη βρεις εδώ.

Λίγα λόγια για τα Bershka, όπου θα βρεις τη φούστα με το πιο ανατρεπτικό χρώμα

Η Bershka γεννιέται το 1998 ως νέα επωνυμία του Ομίλου Inditex.

Η Bershka παρουσιάζεται ως σημείο αναφοράς για την μόδα που απευθύνεται σε αυτό το ολοένα και πιο απαιτητικό κοινό και, μέσα σε 2 μόνο χρόνια, φτάνει τα 100 καταστήματα θεμελιώνοντας έτσι το κύρος της επωνυμίας. Σήμερα, μετά από 18 χρόνια, η αλυσιδα έχει πάνω από 1000 καταστήματα σε πάνω από 70 αγορές, με πωλήσεις οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 9% των συνολικών εσόδων του ομίλου.

Τα καταστήματα της Bershka ανά τον κόσμο διακρίνονται για τη στρατηγική τους θέση και την προσεγμένη αρχιτεκτονική τους.

Οι εγκαταστάσεις γίνονται χώροι πρωτοπορίας, με ευρυχωρία και προσεγμένη εικόνα που περιλαμβάνει από τις βιτρίνες έως και τη διαρρύθμιση των ενδυμάτων στο εσωτερικό τους Η Bershka επιλέγει τις καλύτερες εμπορικές ζώνες σε κάθε πόλη και εγκαθίσταται στις πιο διακεκριμένες περιοχές των κύριων εμπορικών πυρήνων. Συχνά επιλέγονται μοναδικά κτήρια, τα οποία ανακαινίζονται και προσαρμόζονται στην εικόνα της επωνυμίας και στη φιλοσοφία της Bershka από το στούντιο αρχιτεκτονικής της.

TAGS