Ξεπουλάει σαν "μανιακή" η ροζ φούστα από τα H&M

Φοβερό κομμάτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεπουλάει σαν

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε η νέα συλλογή των καταστημάτων H&M, αυτή η υπέροχη ροζ καρό φούστα που εντοπίσαμε για εσένα, ξεπουλάει σαν "μανιακή" και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου!

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί χειμώνα - καλοκαίρι και να δώσει μία πιο girly άποψη στην ντουλάπα σου!

Σίγουρα μπορείς να συνδυάσεις αυτή την πανέμορφη φούστα με αυτά τα πέδιλα, τα οποία αποτελούν το νούμερα ένα trend της σεζόν!

H&M ροζ καρό φούστα

Το καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή του καθώς κοστίζει μόλις 19,99€. Μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ και είναι σίγουρο πως θα την ευχαριστηθείς και με το παραπάνω!

Ξεπουλάει σαν... μανιακό αυτό το φόρεμα από τα H&M

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε για εσένα στα καταστήματα H&M, εντοπίσαμε το πιο στιλάτο φόρεμα από τη νέα συλλογή το οποίο μοιάζει με πουκαμίσα. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε, ξεπουλάει σαν... μανιακό!

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα κομμάτι που δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου.

Επιπλέον, μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα!

Μιας και θα επισκεφθείς ωστόσο τα καταστήματα H&M, ρίξε και μια ματιά σε αυτό το υπέροχο ψηλόμεσο τζιν που εντοπίσαμε!

H&M φόρεμα πουκαμίσα

Το συγκεκριμένο φόρεμα βγαίνει σε δύο αποχρώσεις, ενώ το καλύτερο απ' όλα είναι σίγουρα η τιμή του. Κοστίζει 20,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ. Θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς και να βρεις το κομμάτι σου!

TAGS