Ξεπουλάει σαν "μανιακό" το εξώπλατο φόρεμα από τα Bershka

Μοναδικό κομμάτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεπουλάει σαν

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε η νέα συλλογή των καταστημάτων Bershka, αυτό το μαύρο εξώπλατο φόρεμα που βρήκαμε για εσένα, ξεπουλάει σαν "μανιακό" και όχι άδικα αφού είναι το απόλυτο κομμάτι για κάθε γυναίκα!

Με το που το φορέσεις θα αναδείξει τη σιλουέτα σου και είναι σίγουρο πως πολύ σύντομα θα το λατρέψεις και δε θα θες να το βγάλεις από πάνω σου.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος. Επιπλέον, το ιδιαίτερο σχέδιό του θα σε κάνει να φαίνεσαι μισή απ' ότι είσαι!

Βέβαια μιας και θα επισκεφθείς τα καταστήματα Bershka, θα σου προτείναμε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το jogger παντελόνι! Δες το εδώ και θα σε τρελάνει!

Εξώπλατο μίνι φόρεμα Bershka
Bershka μαύρο φόρεμα

Βέβαια το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του αφού το συγκεκριμένο φόρεμα κοστίζει μόλις 12,99€! Μπορείς να το βρεις εδώ σε μαύρο και λιλά, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

Φόρεσε το εξώπλατο φόρεμα από τα Bershka με τα πιο στιλάτα mules

Το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και στα Bershka θα βρεις σε σούπερ προσφορά τα πιο στιλάτα mules, τα οποία δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπουν από την συλλογή σου φέτος! Τρέξε λοιπόν να τα κάνεις δικά σου και ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις!

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε σε κάθε περίπτωση να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ζευγάρι παπούτσια που μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και να σου δώσει ένα στιλ πολύ ιδιαίτερο!

Δοκίμασε να συνδυάσεις αυτά τα υπέροχα mules με το πιο ιδιαίτερο τσαντάκι από τα Bershka. Δες το εδώ και θα σου πάρει το μυαλό!

Bershka γαλάζια mules εκπτώσεις

Το καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή τους καθώς μπορείς να τα κάνεις δικά σου μόνο με 20,99€! Θα τα βρεις εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς πρόκειται πολύ σύντομα να εξαντληθούν.

TAGS