Τσαντάκι - όνειρο στα Bershka μόνο με 15,99 ευρώ

Πρόλαβε την προσφορά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τσαντάκι - όνειρο στα Bershka μόνο με 15,99 ευρώ

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Bershka μόλις κυκλοφόρησε και αυτή τη στιγμή, μπορείς να βρεις το πιο ονειρικό τσαντάκι της σεζόν σε τιμή - έκπληξη, καθώς κοστίζει μόλις 15,99€! Τρέξε λοιπόν να την κάνεις δική σου να είσαι σίγουρη πως θα ξεχωρίσεις με το look σου!

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα αξεσουάρ που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Φόρεσε την πιο στιλάτη τσάντα με αυτό το μίντι φόρεμα από τα Bershka που ξεπουλάει σαν τρελό. Δες το εδώ και θα σου πάρει το μυαλό!

Όπως σου είπαμε, το καλύτερο απ'ολα είναι η τιμή της, καθώς η συγκεκριμένη τσάντα κοστίζει 15,99€. Μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ και σε περίπτωση που θέλεις να επιλέξεις ένα πιο safe χρώμα, τότε μπορείς να την αγοράσεις σε μαύρο.

Bershka κροκό τσάντα

Θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς γιατί είναι ένα κομμάτι που αγαπάνε πολύ οι γυναίκες και σε λίγο καιρό θα έχει εξαντληθεί!

Με αέρα από τα 80's τα νέα μποτάκια στα Bershka

Αυτά τα υπέροχα λευκά μποτάκια που κυκλοφόρησαν στη νέα συλλογή των καταστημάτων Bershka, έχουν απόλυτο αέρα από τα 80's και είναι χωρίς αμφιβολία το παπούτσι που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου φέτος.

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και τα συγκεκριμένα μποτάκια, αποτελούν το απόλυτο trend της φετινής σεζόν.

Επιπλέον, μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα ρούχα σου και να σου δώσουν ένα στιλ στις εμφανίσεις σου από το πρωί μέχρι και το βράδυ! Μπορείς ακόμα να τα φορέσεις και αυτό το μαύρο παντελόνι από τα Bershka που το θέλουν όλες οι γυναίκες!

Bershka λευκά μποτάκια

Τα υπέροχα αυτά μποτάκια κοστίζουν 44,99€ και μπορείς να τα κάνεις δικά σου εδώ. Θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς γιατί γρήγορα πρόκειται να εξαντληθούν!

TAGS