Βρήκαμε τις πιο comfy και οικονομικές φόρμες από Bershka, Stradivarius και Zara

Ότι πρέπει για την καραντίνα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βρήκαμε τις πιο comfy και οικονομικές φόρμες από Bershka, Stradivarius και Zara

Διανύουμε δυστυχώς ακόμα περίοδο καραντίνας και όπως φαίνεται έχουμε ακόμη αρκετό καιρό μέχρι να βγούμε έξω και να απολαύσουμε τις βόλτες μας. Για αυτό λοιπόν η καλύτερη επιλογή για ψώνια είναι τι άλλο, φυσικά οι φόρμες, τα κολάν και οτιδήποτε comfy που είναι κατάλληλο για μετακίνηση 6 και σπίτι! Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε το πιο οικονομικό, άνετο και πάνω από όλα στυλάτο σετ από Stradivarius, Zara και Bershka!

Μπορεί για τώρα τουλάχιστον να μην λειτουργούν click in shop και click away, ωστόσο τα eshop των μαγαζιών είναι εκεί και μας περιμένουν να πραγματοποιήσουμε εύκολα και γρήγορα όλες τις αγορές μας.

Είναι όμως εύλογο και αναμενόμενο ότι το να ενισχύσουμε την ντουλάπα μας με ψιλοτάκουνα και φορέματα είναι αν μη τι άλλο παράλογο καθώς όπως φαίνεται θα μείνουν για φέτος στα συρτάρια! Οπότε, αυτό που χρειάζεται τώρα να αγοράσουμε είναι άνετα και ευκολοφόρετα ρούχα, δηλαδή κολάν και φόρμες.

Εμείς ρίξαμε μια ματιά σε Stradivarius, Zara και Bershka και σας παρουσιάζουμε παρακάτω ένα απίθανο σετ από το κάθε μαγαζί! Δείτε εδώ, στο μεταξύ, και τις πιο στυλάτες τσάντες για φέτος!

Πουλόβερ με κουκούλα-Μωβ-plane 22.99 € και Πλεκτό παντελόνι-Μωβ-plane 22.99 €

φόρμα bershka

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΒΕΛΟΥΔΟ 19,95 EUR και ΦΟΥΤΕΡ CROPPED ΒΕΛΟΥΔΟ 22,95 EUR

φόρμα zara

Κοντό τοπ χωρίς ραφές 12,99 € και Κολάν χωρίς ραφές 12,99 €

φόρμα Stradivarius

Επιπλέον, βρήκαμε και τα πιο στυλάτα παλτό από Bershka, Stradivarius και Zara

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά στην χώρα μας για αυτό και πρέπει να γεμίσουμε την ντουλάπα μας με τα κατάλληλα ζεστά ρούχα. Για αυτό και εμείς ψάξαμε και σας βρήκαμε το πιο στυλάτο παλτό από τα Bershka, Stradivarius και Zara.

Ένα παλτό μπορεί να απογειώσει το σύνολο μας για αυτό και πρέπει να διαλέγουμε το πιο ωραίο αλλά και το πιο μοδάτο.

Υπάρχουν πολλά μήκη, χρώματα και σχέδια με αποτέλεσμα να μπορείς να έχεις στην διάθεση σου μια πληθώρα από διαφορετικές επιλογές.

Παλτό σε ίσια γραμμή - Ref 6419/564/812 - 23.99 €

bershka παλτό

Πλεκτό παλτό με επικαλυμμένο βαμβάκι - 29,99 €

παλτό stradivarius

ΠΑΛΤΟ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ - 39,95 EUR

zara παλτό