Αυτές είναι οι πιο must τσάντες για φέτος

Αν θες να είσαι μέσα στην μόδα, τρέξε να τις αγοράσεις!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτές είναι οι πιο must τσάντες για φέτος

Το 2021 έχει μπει για τα καλά και αφού άλλαξε ο χρόνος, είναι φυσικό να αλλάξουν και οι φετινές τάσης της μόδας. Αν θες να είσαι ένα βήμα μπροστά, σου έχω τις πιο must τσάντες για φέτος!

Η τσάντα αποτελεί αναπόσπαστο και ξεχωριστό κομμάτι τόσο για την καρδιά μας όσο για την ντουλάπα μας. Είναι το απόλυτο στολίδι για αυτό, ολοκληρώνει το σύνολο μας για αυτό και πρέπει πάντα να αγγίζει τα όρια του τέλειου!

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στο Stradivarius, μια αλυσίδα που πάντα φέρνει πρώτη τις τελευταίες τάσεις της μόδας, και σας παρουσιάζουμε τις πιο στυλάτες τσάντες για φέτος.

Αν θες να είσαι influncer και με την βούλα, σου προτείνω να πας γρήγορα να τις αγοράσεις όπως και αυτό το φαρδύ τζιν παντελόνι!

Τσάντα ώμου από λουστρίνο
5,99 €

τσάντα Stradivarius μαύρη

Τσάντα χιαστί με αλυσίδα
15,99 €

τσάντα μαύρη Stradivarius

Τσαντάκι μέσης με κρίκους

5,99 €

Stradivarius άσπρη τσάντα

Καπιτονέ τσάντα χιαστί
15,99 €

Stradivarius μαύρη τσάντα

Στα must του 2021 είναι και αυτό το μπουφάν από τα Stradivarius

Το 2021 μπαίνει σε λίγες ώρες και η αλήθεια είναι πως πρέπει να σε βρει πιο στιλάτη από ποτέ. Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στο online store των Stradivarius και να κάνεις δικό σου αυτό το υπέροχο γαλάζιο μπουφάν που βρήκαμε για εσένα.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από την ντουλάπα σου.

Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και δε θα έπρεπε να σε περιορίζει το ανοιχτό του χρώμα, καθώς μπορείς άνετα να το βάλεις και τον χειμώνα για να φωτίσεις λίγο την εμφάνισή σου. Μάλιστα, μπορείς να το φορέσεις με αυτές τις υπέροχες μπότες από τα Stradivarius.

Stradivarius γαλάζιο μπουφάν

Το μπουφάν αυτό βγαίνει συνολικά σε 5 χρώματα και κοστίζει 29,99€!