Υποδέξου το νέο έτος με αυτές τις συγκλονιστικές μπότες από τα Stradivarius!

Μόνο για τολμηρές εμφανίσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Υποδέξου το νέο έτος με αυτές τις συγκλονιστικές μπότες από τα Stradivarius!

Σε 2 μέρες αποχαιρετάμε το 2020 και ο καλύτερος τρόπος να υποδεχτούμε το νέο έτος είναι με στυλ! Για αυτό εμείς βρήκαμε τις πιο συγκλονιστικές μπότες στα Stradivarius για το ρεβεγιόν.

Οι over the knee μπότες αποτελούν αγαπημένο κομμάτι πολλών γυναικών για αυτό και συνεχώς τα μαγαζιά λανσάρουν όλο και περισσότερα σχέδια.

Εμείς ψάξαμε και σας βρήκαμε τις πιο εντυπωσιακές εφαρμοστές μπότες με χοντρό τακούνι! Είναι διαθέσιμες σε μαύρο χρώμα και κοστίζουν 49,99 ευρώ. Εκτός από τις μπότες, για το ρεβεγιόν κατάλληλα είναι και αυτά τα πέδιλα με τρουξ.

Μπορείς να τις συνδυάσεις τέλεια με ένα βραδινό φόρεμα όλων των χρωμάτων και σχεδίων και θα έχεις δημιουργήσει το απόλυτο γιορτινό outfit. Βρες τις μπότες εδώ.

Stradivarius μπότες

Στα Stradivarius με 45,99 ευρώ μποτάκια σαν της Ζενεβιέβ Μαζαρί

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι χωρίς αμφιβολία μία γυναίκα με περίσσιο στιλ. Αυτή τη στιγμή, μπορείς να βρεις στα Stradivarius μποτάκια παρόμοια με αυτά που φοράει κι εκείνη σε σούπερ τιμή αφού κοστίζουν μόλις 45,99€.

Τα μποτάκια αυτά αποτελούν το νούμερo 1 trend της σεζόν και τα βλέπουμε καθημερινά να φιγουράρουν στο Instagram σε όλες τις influencers.

Τώρα μπορείς κι εσύ να τα κάνεις δικά σου και να τα φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Μάλιστα, συνδυάζονται με όλα σου τα ρούχα με μεγάλη άνεση!

Ζενεβιέβ Μαζαρί μποτάκια

Μπορείς να βρεις τα μποτάκια της Ζενεβιέβ εδώ.

Σε σούπερ έκπτωση στα Stradivarius τα απόλυτα μποτάκια της σεζόν

Οι προσφορές συνεχίζονται και αυτή τη στιγμή, μπορείς να βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius, τα απόλυτα μποτάκια της σεζόν στην πιο σούπερ έκπτωση για να τα κάνει δικά σου και να τραβήξεις με τη μία πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως μπορείς να τα συνδυάσεις με τα περισσότερα ρούχα σου και να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος. Επιπλέον το χοντρό τακούνι τα κάνει άνετα και εύκολα να τα φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Stradivarius καπιτονέ μποτάκια

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα παπούτσι κανονικό όνειρο, σε μία πολύ καλή τιμή. Θα μπορούσες μάλιστα να συνδυάσεις τα συγκεκριμένα παπούτσια με αυτό το υπέροχο πουλόβερ της Ζέτας Μακρυπούλια.

Από αρχική τιμή 35,99€, πλέον μπορείς να κάνεις δικά σου αυτά τα μποτάκια μόνο με 21,59€. Θα τα βρεις εδώ, θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθούν αφού μένουν μόνο λίγα κομμάτια.