Κομψή στην παραλία - Πως θα συνδυάσεις το μαγιό σου με φούστα

Ένα σύνολο που θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κομψή στην παραλία - Πως θα συνδυάσεις το μαγιό σου με φούστα

Μιας και οι ζέστες έχουν ξεκινήσει για τα καλά και αρχίζουμε να σκεφτόμαστε τις εμφανίσεις μας στην παραλία, καιρός είναι να δούμε πως μπορούμε να συνδυάσουμε το μπικίνι ή το ολόσωμο μας μαγιό με ρούχα, σανδάλια και αξεσουάρ τα οποία είναι η τελευταία λέξη της μόδας. (Δες εδώ τα μεγαλύτερα trends του φετινού καλοκαιριού)

Αυτά είναι τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε για εσένα

Από την Julie Saropoulos

Καθώς κάθε γυναίκα θέλει να είναι περιποιημένη στην παραλία, με μία γρήγορη αναζήτηση στο διαδικτυακό κατάστημα του Mango, σου βρήκαμε το πιο κομψό ολόσωμο μαγιό, σε μωβ χρώμα. Είναι σύμμετρο με ανάγλυφο ύφασμα και σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

Mango μαγιό

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες

Ο πιο εντυπωσιακός συνδυασμός θα μπορούσε να είναι μία μαύρη φούστα με κρόσσια, ένα κομμάτι το οποίο αποτελεί την απόλυτη τάση για το φετινό καλοκαίρι, και δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου. Η συγκεκριμένη φούστα μπορεί να φορεθεί και και εκτός της παραλίας, για παράδειγμα σε μία βραδινή έξοδο. Είναι από την εταιρία Pinko και ταιριάζει γάντι με τα σανδάλια που θα δεις παρακάτω.

Φούστα Pinko

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες

Τα εν λόγω σανδάλια είναι στο πιο hot χρώμα του καλοκαιριού, το φούξια. Κατάλληλο όχι μόνο για την παραλία, αλλά και για βόλτα το πρωί. Άνετο με εύκαμπτο πάτο από την εταιρία Βινσεντ - Καλογήρου για να απογειώσεις την εμφάνιση σου στην παραλία.

Σανδάλια Καλογήρου

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες

Τέλος, δε θα μπορούσε να λείπει η πιο cute λιλά τσάντα από την εταιρία Marc Jacobs, σε σχέδιο πουγκί, ή αλλιώς bucket, όπως αναγράφεται και πάνω της. Οι χρυσές λεπτομέρειες και το χρώμα της, ταιριάζουν άψογα με χρυσά κοσμήματα και το μωβ μαγιό από το Mango.

Τσάντα πουγκί Mark Jackobs
Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες