3+1 λευκά και οικονομικά φορέματα από το Zara που δεν πρέπει να χάσεις

Άνετο στιλ με κομψά και μοδάτα φορέματα από 22,95 ευρώ

Julie Saropoulos
Fashion Editor
3+1 λευκά και οικονομικά φορέματα από το Zara που δεν πρέπει να χάσεις

Αυτή τη φορά λοιπόν έχω να σου προτείνω τα πιο elegant λευκά φορέματα από το Zara. Με μία γρήγορη αναζήτηση σου βρήκα 3+1 φορέματα που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου. Μιας και είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και αρχίζουμε να παίρνουμε χρώμα στην επιδερμίδα μας από τον ήλιο και τη θάλασσα, το λευκό χρώμα είναι το κατάλληλο έτσι ώστε να αναδείξουμε το μαύρισμα μας.

Αυτά είναι λοιπόν τα 3+1 πιο elegant φορέματα από το Zara

Άκρως καλοκαιρινό, άκρως θηλυκό και απίστευτα κομψό το συγκεκριμένο mini φόρεμα. Πρόκειται για ένα πολύ αεράτο φόρεμα σε ίσια γραμμη, με τιράντες και ανοιχτή πλάτη. Είναι ιδανικό για νησί και ταιριάζει άψογα με flat σανδάλια αρχαιοελληικού τύπου όπως στη φωτογραφία (δες εδώ σανδάλια με τα οποία θα μπορούσες να το συνδυάσεις). Κοστίζει μόνο 22,95€ και δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή σου. (κωδικός: 4770/524)

Zara λευκό φόρεμα

Λίγο πιο μακρύ είναι το επόμενο φόρεμα από το Zara που έχω να σου προτείνω, ενώ έχει διάτρητα κεντήματα σε όλο το μήκος του. Το ντεκολτέ του είναι σε σχήμα V και οι τιράντες του λεπτές. Πρόκειται για ένα πιο girly φόρεμα με πιο ρομαντικό ύφος που θα ταίριαζε ακόμη και σε βάφτηση ή σε κάποια πιο επίσημη εκδήλωση και η τιμή του ανέρχεται στα 29,95€. (κωδικός: 5107/302)

Zara λευκό φόρεμα

Το αγαπημένο μου όμως από όλα είναι το λευκό φόρεμα που θα δεις παρακάτω, το οποίο διαθέτει και τσαντάκι. Καλά διάβασες, περιέχει τσαντάκι με μακρύ λουρί από το ίδιο ύφασμα. Είναι midi, με γιακά και μακρύ μανίκι, έχει κι αυτό διάτρητα κεντήματα, καθώς περιέχει και φόδρα. Είναι κλειστό μπροστά με κουμπιά και κοστίζει μόλις 49,95€. Αξίζει να το αγοράσεις, καθώς μπορεί να φορεθεί και σαν ζακέτα εάν ανοίξεις τα κουμπιά. (κωδικός: 3663/914)

Zara λευκό φόρεμα

Τέλος, η +1 επιλογή μου είναι παρακάτω, η οποία μοιάζει αρκετά με την προηγούμενη, καθώς είναι και αυτό το φόρεμα midi με κουμπιά, κεντήματα και φόδρα. Η διαφορά είναι πως έχει ζώνη στο ίδιο ύφασμα που δένει στη μέση, τελειώματα με φουντάκια και με μεταλλιζέ κουμπιά. Βρίσκεται στα 59,95€ και μπορεί να φορεθεί ακόμη και με sneakers (δες εδώ 5 λευκά sneakers που σου προτείνω). (κωδικός: 4437/051)

Zara λευκό φόρεμα