5 oversized γυαλιά ηλίου για να στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου

Τα πιο στιλάτα γυαλιά ηλίου για όλες τις ώρες της ημέρας

Julie Saropoulos
Fashion Editor
5 oversized γυαλιά ηλίου για να στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου

Πάντα τα γυαλιά ηλίου δίνουν μία πιο στιλάτη συνολική εικόνα, γι' αυτόν το λόγο σου έχω βρει τα πιο μοντέρνα και ιδιαίτερα γυαλιά, και για πολύ ήλιο, αλλά και για τις απογευματινές σου βόλτες. Τα oversized γυαλιά είναι αυτά που πρωταγωνιστούν φέτος το καλοκαίρι και δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου με τα αξεσουάρ.

5 oversized γυαλιά ηλίου που θα κλέψουν τις εντυπώσεις

Για μία απογευματινή σου βόλτα, σίγουρα πρέπει να επιλέξεις see through γυαλιά ηλίου, όπως τα παρακάτω από την εταιρία Alexander Mcqueen. Ο φακός είναι στo υπέροχο χρώμα του ανοιχτού ροζ, είναι χωρίς σκελετό και με ασημένιες λεπτομέρειες.

Alexander Mcqueen sunglasses

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες

Τελευταία τάση της μόδας στα γυαλιά ηλίου είναι τα παρακάτω από την εταιρία Polaroid. Τα συγκεκριμένα είναι μαύρα και είναι ιδανικά για το μεσημέρι έτσι ώστε να προστατέψεις τα μάτια σου με πιο σκούρο φακό. Όμως βγαίνουν και σε άλλα χρώματα, όπως σε πορτοκαλί και σε κίτρινο με μπλε (δες εδώ κι άλλα items στο πιο hot χρώμα του καλοκαιριού, το πορτοκαλί).

Polaroid sunglasses

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες

Τα παρακάτω είναι από την εταιρία Carrera και είναι εξίσου πολύ στιλάτα και ιδιαίτερα, καθώς έχουν αυτό το έντονο χρυσό χρώμα καθρέφτης που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Είναι διαθέσιμα και σε μαύρο χρώμα.

Carrera sunglasses

Δες περισσότερα σχέδια εδώ

Ακόμη ένα see through ζευγάρι γυαλιά ηλίου από την αγαπημένη μου εταιρία Alexander Mcqueen, κατάλληλο για απογευματινές ώρες, στο ίδιο χρώμα με το πρώτο ζευγάρι που σου πρότεινα, με την διαφορά ότι αλλάζει το σχέδιο του και είναι κοκκάλινα.

Alexander Mcqueen sunglasses

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες

Άφησα το καλύτερο για το τέλος, καθώς δε γίνεται να μην εντυπωσιάσεις φορώντας τα παρακάτω γυαλιά ηλίου από την εταιρία Dsquared2. Έχουν ενσωματωμένο mini καπελάκι και είναι και αυτά oversized όπως όλα τα παραπάνω ζευγάρια που είδαμε. Με τα συγκεκριμένα θα είσαι σίγουρα ένα fashion icon, όπως λέει και πάνω στα γυαλιά ηλίου. (Δες εδώ άλλο ένα μαύρο ζευγάρι που σου έχω βρει).

Dsquared sunglasses

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες