4 φρέσκα beach looks για φέτος το καλοκαίρι

Τι θα φορέσεις εσυ;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
4 φρέσκα beach looks για φέτος το καλοκαίρι

Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και γι' αυτό οι εξορμήσεις μας στην παραλία είναι όλο και πιο συχνές. Με ένα scroll στο Instagram, το μάτι μου έπεσε σε μία από τις αγαπημένες μου fashion bloggers την @vitaliia, η οποία έχει να σου προτείνει τα πιο ωραία beach looks. Πάμε να δούμε μερικά.

Ιδέες για τις εμφανίσεις σου στην παραλία

Πόσες φορές έχουμε πει πως τα πλεκτά είναι μία πολύ μεγάλη τάση. Πρέπει οπωσδήποτε να έχεις τουλάχιστον 2 πλεκτά items, κυρίως φορέματα, που είναι πιο εύκολα να τα βάλεις στη θάλασσα, για το φετινό καλοκαίρι.

Vitalia

Bucket hats και see through γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα στοιχεία για το πιο στιλάτο beach look. Τα chunky sandals επίσης είναι η απόλυτη τάση στα σανδάλια και εάν δεν έχεις ήδη πρέπει σίγουρα να αποκτήσεις (δες εδώ ποια σου προτείνω).

Vitalia

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά γι' αυτό ένα μαντίλι στο κεφάλι είναι απαραίτητο. Έχω να σου προτείνω 4 εμπριμέ μαντίλια-μπαντάνες από το Zara (δες τα εδώ).

Vitalia

Τέλος, τα σετάκια και ιδίως αυτά που παραπέμπουν σε πιτζάμα είναι μία σίγουρη λύση και θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση όταν δε θα ξέρεις τι να φορέσεις.

Vitalia