Chunky sandals -Η μεγαλύτερη τάση, τα σανδάλια με λουριά

5 σανδάλια για όλα τα γούστα

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Chunky sandals -Η μεγαλύτερη τάση, τα σανδάλια με λουριά

Σίγουρα θα έχει πάρει το μάτι σου στο Instagram, διάσημες influencers και fashion bloggers, αλλά ακόμη και επώνυμες Ελληνίδες, να φοράνε αυτά τα, όχι για όλους όμορφα, chunky sandals, ή αλλιώς σανδάλια με χοντρά λουριά.

Κάποιοι τα αποκαλούν "τα σανδάλια του ψαρά" και μπορεί να μην αρέσουν σε πολλούς, λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισης τους, παρόλα αυτά αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα υποδήματα για το καλοκαίρι του 2022.

Φυσικά, όπως πάντα, σου έχω μερικές επιλογές για όλα τα γούστα.

Επίλεξε τα αγαπημένα σου chunky sandals

Πρωτίστως έχω να σου δείξω αυτό το πανέμορφο Prada σανδάλι, σε σπασμένο λευκό χρώμα, με τρακτερωτό πάτο. Είναι από την εταιρία Καλογήρου και σίγουρα είναι ένα παπούτσι που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Prada chunky sandals

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες

Στη συνέχεια έχουμε αυτό το πολύ ιδιαίτερο μπλε σανδάλι από την εταιρία Miu Miu από σιλικόνη. Είναι ότι πιο stylish μπορείς να βάλεις φέτος το καλοκαίρι.

Miu Miu chunky sandals

Δες εδώ μονόχρωμα κοστούμια από το Zara σε τιμές σοκ, με τα οποία μπορείς να τα συνδυάσεις.

Στην συνέχεια, έχω να σου προτείνω κάποια με πιο χαμηλό πάτο. Το παρακάτω είναι από το Zara, σε μαύρο χρώμα για να μπορείς να το ταιριάξεις με πολλά looks σου. (κωδικός: 1518/910)

Zara chunky sandals

Δες εδώ 5 φούστες-παρεό από το Zara που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου και θα ταίριαζαν με αυτά τα σανδάλια.

Υπέροχα είναι και τα επόμενα chunky sandals από την εταιρία Mango. Είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα και πάρα πολύ στιλάτα για τις καλοκαιρινές σου βόλτες.

Mango chunky sandals

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες

Τέλος, αντίστοιχο με τα παραπάνω είναι και αυτά από το Stradivarius, με πάτο εύκαμπτο από αφρό πολυουρεθάνης, σχεδιασμένο για να προσφέρει απόλυτη άνεση. (κωδικός: 9100/970-V2022)

Stradivarius chunky sandals