5 τρόποι να συνδυάσεις το μπλέιζερ σου και 5 οικονομικά και κομψά σακάκια που θα φοράς όλο το φθινόπωρο

Είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες και τους τύπους σώματος

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @jessie_bush
Instagram - @jessie_bush

Το μπλέιζερ είναι ένα must have κομμάτι, σε κάθε ντουλάπα μίας γυναίκας. Ιδίως το φθινόπωρο, είναι το απαραίτητο και πιο κομψό πανωφόρι, που θα σου λύσει τα χέρια από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι fashionistas έχουν εμμονή με τα συγκεκριμένα και έχουν να μας προτείνουν τους πιο trendy τρόπους να τα συνδυάσουμε.

Παρακάτω θα σου δείξω τους αγαπημένους μου 5, μαζί με 5 οικονομικές επιλογές που σου προτείνω, για αντιγράψεις το στιλ τους. Μην ξεχνάς πως εάν έχεις στυλιστικές απορίες θα σου τις λύσω εδώ.

5 κομψά μπλέιζερ

Total brown look

Μπορείς να επιλέξεις ένα καφέ κουστούμι, με nude τσάντα και πέδιλα, το οποίο μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έχω να σου προτείνω ένα υπέρκομψο από το Zara. Το μπλέιζερ κοστίζει 59,95 € (κωδικός:2761/248), ενώ το παντελόνι 39,95 € (κωδικός: 2761/252).

Καφέ μπλέιζερ Zara
www.zara.com
Instagram - @jessie_bush

Το ίδιο κουστούμι, φόρεσε και η Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή της. Δες εδώ ακόμη ένα πολύ οικονομικό της look, από το Zara.

Μαύρο μπλέιζερ σε χαλαρή γραμμή και oversized παντελόνι, με sneakers

Για μία casual εμφάνιση, σίγουρα θα είσαι η πιο στιλάτη, επιλέγοντας ένα basic, μαύρο σακάκι, συνδυάζοντας το με μοντέρνες λεπτομέρειες, όπως στιλάτα γυαλιά ηλίου, oversized sneakers και baggy παντελόνι. Έχω να σου προτείνω ένα μπλέιζερ από το Marks & Spencer, το οποίο δε θα βγάλεις από πάνω σου όλο το φθινόπωρο. Κοστίζει 69,99 € (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Μαύρο μπλέιζερ Marks & Spencer
www.marksandspencer.com
Instagram - @laura_eguizabal

Color blocking

Ένα μπλέιζερ σε έντονο χρώμα θα σε βοηθήσει να κάνεις το τέλειο color blocking με τα αξεσουάρ σου, όπως με μία τσάντα, τα πέδιλα σου ή τη ζώνη σου. Παρακάτω έχω να σου προτείνω ένα απίστευτο, σε φούξια χρώμα, από το Mango, το οποίο κοστίζει 75,99 € (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Φούξια μπλέιζερ Mango
shop.mango.com
Instagram - @laura_eguizabal

Εάν είσαι κοντά ή στις ηλικιακή ομάδα 40-60 ετών, δες εδώ τα 4 must have κομμάτια στο Zara από 19,95 €, για το φθινόπωρο.

Μονοχρωμία με γκρι του πάγου

Η μονοχρωμία και η κομψότητα πάνε μαζί, γι' αυτό έχω να σου προτείνω ένα σύνολο από το Mango, σε γκρι του πάγου, που θα λατρέψεις. Το σακάκι που θα δεις παρακάτω κοστίζει 75,99 € (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες), ενώ το παντελόνι 45,99 € (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Εκρού μπλέιζερ Mango
shop.mango.com
Instagram - @_jeanettemadsen_

Oversized σακάκι, με λευκό t-shirt, mini φούστα και loafers

Τα loafers, είναι μία τάση του φετινού φθινοπώρου και ταιριάζουν άψογα με το μπλέιζερ. Κάνε το look σου πιο casual, επιλέγοντας ένα απλό t-shirt και mini φούστα, η baggy παντελόνι. Έχω να σου προτείνω ένα oversized σακάκι από το Bershka, σε γκρι χρώμα, το οποίο κοστίζει 49,99 € και είναι διαθέσιμο και σε μαύρο χρώμα (κωδικός: 6637/168/812).

Γκρι μπλέιζερ Bershka
www.bershka.com
Instagram - @jessie_bush