Είσαι 40-60 ετών; Τα 4 must have κομμάτια στο Zara από 19,95 ευρώ, για το φθινόπωρο

Εσύ ποια θα επιλέξεις;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Πηγή: www.zara.com
Πηγή: www.zara.com

Hello Zara lovers και καλή εβδομάδα! Εάν είσαι κοντά ή στις ηλικιακή ομάδα 40-60 ετών, βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο. Έχω εντοπίσει τα 4 must have κομμάτια του φθινοπώρου, από το αγαπημένο μας Zara, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της νέας σεζόν. Πάμε να τα δούμε και εάν έχεις στυλιστικές απορίες θα σου τις λύσω εδώ.

4 κομμάτια από το Zara που θα λατρέψεις

Ξεκινάμε με ένα φούξια πουκάμισο, το οποίο μπορείς να φορέσεις είτε με κλειστό, όπως στην παρακάτω φωτογραφία, είτε σαν πανωφόρι, με ανοιχτά τα κουμπιά. Βρίσκεται στη προνομιακή τιμή των 19,95 € (κωδικός: 3666/172) και ένα παρόμοιο σε πορτοκαλί χρώμα, φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της από το Zara, με 29,95 € (δες το εδώ).

Στη συνέχεια περνάμε σε υπέροχα δερμάτινα, μαύρα mules, τα οποία πραγματικά θα σου λύσουν τα χέρια. Είναι πολύ άνετα, καθώς δεν έχουν πολύ ψηλό τακούνι και κοστίζουν 59,95 € (κωδικός: 2355/010).

Zara πουκάμισο και πέδιλα
www.zara.com

Δες εδώ 3 κομμάτια στο Zara, για όλες τις ηλικίες, τα οποία μοιάζουν σα να τα πήρες από ακριβό οίκο, όμως κοστίζουν κάτω από 40 €.

Συνεχίζουμε με ένα cozy πανωφόρι, το οποίο έχουμε πει πολλές φορές πόσο μεγάλη τάση είναι. Το συγκεκριμένο που θα δεις στην αριστερή εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας είναι εκρού με μαύρο, εμπριμέ και είναι ότι πρέπει για τις φθινοπωρινές σου βόλτες. Η τιμή του βρίσκεται στα 59,95 € (κωδικός:6427/105).

Για το τέλος άφησα ένα μαύρο, ψηλόμεσο, ζιπ-κιλότ παντελόνι. Είναι διαθέσιμο και σε άλλα 2 χρώματα, το μπεζ και το εκρού και κοστίζει 27,95 € (κωδικός: 9929/622).

Zara πανωφόρι και παντελόνι
www.zara.com