Total black look: Πως θα το κάνεις, χωρίς να είσαι basic - 3 tips για να απογειώσεις την εμφάνιση σου

Φτάσε το στυλ σου σε άλλο level, με μερικές πολύ μικρές αλλαγές

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @despi_naka
Instagram - @despi_naka

Είμαι σίγουρη πως και εσύ έχεις αμέτρητα ρούχα σε μαύρο χρώμα, καθώς πολλές φορές αποτελούν την εύκολη λύση όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε. Μας βγάζουν από την δύσκολη θέση, όταν βιαζόμαστε το πρωί να πάμε στη δουλειά, αλλά και όταν θέλουμε να είμαστε safe σε μία βραδινή έξοδο.

Πολλές φορές όμως, έχω παρατηρήσει το εξής φαινόμενο: Μπορεί οι γυναίκες να επιλέγουν τη σίγουρη λύση του total black look, για να είναι κομψές, όμως η εικόνα τους παραμένει basic και βαρετή.

Σήμερα θα σου δώσω 3 styling tips, ώστε με μερικές πολύ απλές προσθήκες ή αλλαγές, να αναβαθμίσεις το στιλ σου, δημιουργώντας εικόνες που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτές των μεγαλύτερων fashionistas του κόσμου.

Πως θα κάνεις το τέλειο total black look

Oversized μπλέιζερ και contrast με λευκά παπούτσια

Το μπλέιζερ είναι ένα must have φθινοπωρινό κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα (δες εδώ 5 τρόπους να το συνδυάσεις και 5 σακάκια που σου προτείνω σε καταπληκτικές τιμές). Συνδύασε το total black σύνολο σου με ένα oversized μπλέιζερ και με ολόλευκα παπούτσια της αρεσκείας σου. Έτσι θα φτάσεις την εικόνα σου σε άλλο level.

Μαύρο σύνολο
Instagram - @_jeanettemadsen_, @annabelrosendahl

Contrast με τσάντα σε έντονο χρώμα ή σε animal print

Ακόμη ένα συχνό στιλιστικό λάθος είναι η λανθασμένη επιλογή τσάντας. Συνδύασε το μαύρο σύνολο σου με μία τσάντα, η οποία θα έχει ένα πολύ έντονο χρώμα που θα κάνει αντίθεση (δες εδώ μία μεταλλιζέ-ασημί που σου πρότεινα πρόσφατα από το Mango) ή με μία σε animal print.

Μαύρο σύνολο
Instagram - @despi_naka, @_jeanettemadsen_

Cut-out κομμάτια και χρυσές λεπτομέρειες

Tα cut-out κομμάτια, αφήνουν μερικά σημεία του σώματος ακάλυπτα και δημιουργείται αυτόματα μία πολύ elegant εικόνα. Επίλεξε η βάση σου, δηλαδή η ολόσωμη φόρμα, το φόρεμα, η μπλούζα ή το παντελόνι σου, να έχει αυτά τα ιδιαίτερα κοψίματα και φρόντισε να προσθέσεις αξεσουάρ με χρυσές λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα κοσμήματα, παπούτσια και τσάντα.

Μαύρο σύνολο
Instagram - @camillecharriere, @annabelrosendahl

Η Βίκυ Καγιά στην πρεμιέρα του GNTM έκανε ένα total black look, με cut-out φόρεμα αξίας 1.090 €. Σου βρήκα ένα παρόμοιο στο Zara με 29,99 € (δες το εδώ).