Αυτά τα γυαλιά ηλίου αγαπούν οι σταρ!

Αυτά τα γυαλιά ηλίου αγαπούν οι σταρ!
Τι κοινό έχουν μεταξύ τους η Δέσποινα Βανδή με τη Δούκισσα Νομικού; Ti δεν λείπει ποτέ από την beach bag της Ραλλίας Χρηστίδου και της Ντορέττας Παπαδημητρίου; Ποιό είναι το στιλιστικό φετίχ της Τάμτα αλλά και της Ελένης Πετρουλάκη; Όλες οι παραπάνω επώνυμες εμπιστεύονται το βλέμμα τους στα διάσημα και μοντέρνα γυαλιά ηλίου VEDI VERO!





VEDI VERO σημαίνει "Δες την αλήθεια": Με αυτή την πρόσκληση-πρόκληση η VEDI VERO συστήθηκε το 2013 στις fashionistas, ενώ χάρη στην τολμηρή αισθητική και την απαράμιλλη ποιότητα των μοντέλων της αναδείχθηκε αμέσως στο νέο μεγάλο trend στο χώρο των γυαλιών ηλίου και οράσεως.



Τι είναι αυτό που κάνει τα γυαλιά VEDI VERO να ξεχωρίζουν; Κάθε τους σχέδιο εκφράζει τις πλέον σύγχρονες τάσεις της μόδας, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο ύφος, για εμφανίσεις με προσωπικότητα, για όσους αναζητούν πάντα το διαφορετικό και για όσους συμβιβάζονται μόνο με το καλύτερο! Δεν είναι τυχαίο που δεν κάνει βήμα χωρίς αυτά η fashion blogger Μαντώ Γαστεράτου, ενώ η Βάσω Κολλιδά δεν σταματά να ανεβάζει στο Instagram πόζες της μόνο με τα αγαπημένα της VEDI VERO... Δοκίμασέ τα κι εσύ! ADVERTORIAL VEDI VERO.



Info

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα VEDI VERO και για να δεις όλα τα μοντέλα της συλλογής μπες στην ιστοσελίδα www.vedivero.gr