Ξεσπά η μητέρα του αγοριού της διαφημιστικής καμπάνιας της H&M! Το κείμενο που κλείνει στόματα

Ξεσπά η μητέρα του αγοριού της διαφημιστικής καμπάνιας της H&M! Το κείμενο που κλείνει στόματα

Μια φωτογραφία της H&M που δείχνει ένα αγόρι να φοράει ένα πράσινο φούτερ πυροδότησε πολλές αντιδράσεις στα social media.

H γνωστή εταιρεία ρουχισμού δέχθηκε αρνητική κριτική καθώς το αγοράκι φορούσε μια μπλούζα που έγραφε η στάμπα «Ο πιο cool πίθηκος της ζούγκλας». διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Αυτό το αμφιλεγόμενο κομμάτι έχει προκαλέσει διαδικτυακό χαμό! Εσείς, θα το δοκιμάσετε;

Σχεδόν όλοι οι χρήστες των social media θεώρησαν αυτή τη φωτογραφία άκρως ρατσιστική.

Μάλιστα ο γνωστός ράπερ Weeknd σχολίασε μέσω twitter πως σταματά κάθε συνεργασία με την H&M μετά την κυκλοφορία αυτή της φωτογραφίας τονίζοντας πως είναι σοκαρισμένος και ντροπιασμένος.

Επιπλέον ο ποδοσφαιριστής της Machester United Ρομέρου Λουκάκου, ο αστέρας του NBA ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο μουσικός P Diddy περιλαμβάνονται στις διασημότητες που έσπευσαν να κατηγορήσουν την εταιρία για ρατσισμό.

Ομως η μητέρα του μικρού μοντέλου, Τέρι Μάνγκο ζητά μέσω των social media να σταματήσει αυτός ο σάλος που προκλήθηκε και μάλιστα ζητά χαρακτηριστικά από τον κόσμο «να το ξεπεράσει» και να «σταματήσει να κάνει φασαρία χωρίς λόγο».

Δείτε επίσης: Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν! Ποιες Κυριακές θα μείνουν ανοιχτά τα μαγαζιά;

Σημειώνεται ότι η κατακραυγή ανάγκασε την H&M να αποσύρει την αφίσα και να ζητήσει συγγνώμη. Βέβαια, τα αρνητικά σχόλια συνεχίζουν να γράφονται ακόμα στο διαδίκτυο.

Η Τέρι Μάνγκο που μετανάστευσε στη Σουηδία από τη Νιγηρία εξήγησε ότι «ειλικρινά δεν καταλαβαίνει» το θέμα. «Οχι διότι επιλέγω να μην το καταλαβαίνω, αλλά διότι δεν σκέφτομαι έτσι, λυπάμαι» δήλωσε.

Ορισμένοι χρήστες των social media εξακολουθούν να μην κατανοούν την αντίδραση της μητέρας και πως ανέχεται αυτή την «ρατσιστική μεταχείριση».

bovary.gr