Ποιες τάσεις επικράτησαν στο red carpet των Όσκαρ;

Ποιες τάσεις επικράτησαν στο red carpet των Όσκαρ;

Λίγες ώρες μετά τη λήξη της λαμπερής βραδιάς της απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ εκτός από τους νικητές μεγάλη συζήτηση γίνεται και για τις εμφανίσεις των διασήμων στο κόκκινο χαλί.

Φέτος είχαμε πολύ χρώμα, λουλούδια, εντυπωσιακά κοσμήματα και… φιόγκους. Διαβάστε παρακάτω...

Κόκκινα

Φλογερό κόκκινο για τη Sofia Carson με Giambattista Valli), τη Meryl Streep με Dior Haute Couture, την Allison Janney με custom Reem Acra και τη Maya Rudolph.

Δείτε ακόμη: Όσκαρ 2018: Έσπασαν κάθε ρεκόρ κακογουστιάς οι stars! Το κιτς σε όλο του το μεγαλείο (Photos)

Λευκά

Τα προτίμησαν οι Laura Dern φορώντας Calvin Klein 205W39NYC), η Mary J. Blige με Atelier Versace), η Margot Robbie με Chanel Haute Couture και η Jane Fonda.

Απαλό ροζ

Η Elisabeth Moss με Dior Haute Couture, η Gina Rodriguez με Zuhair Murad Couture, η Allison Williams με Armani Privé, η Mira Sorvino με Romona Keveza και η Abbie Cornish με Elie Saab.

Νέον χρώματα

Η Eiza Gonzalez με Ralph Lauren Collection, η Viola Davis με Michael Kors Collection και η Jennifer Garner με Atelier Versace.

Δείτε ακόμη: Κάτια Ζυγούλη VS Ευαγγελία Αραβανή! Εμφανίστηκαν με το ίδιο φόρεμα! Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Graphic florals

Άνθισαν και οι γοήτευσαν οι Betty Gabriel με Tony Ward Couture, η Andra Day με Zac Posen, η Paz Vega και η Whoopi Goldberg με Christian Siriano.

Bows

Μία παιχνιδιάρικη τάση που εντυπωσίασε δοκίμασαν οι Kelly Ripa με Christian Siriano, ηEmma Stone με Louis Vuitton, η Nicole Kidman με Armani Privé και η Saoirse Ronan με Calvin Klein by Appointment.

Black & metallics

Λάμψη από τη Sandra Bullock με Louis Vuitton,τη Lupita Nyong’o με Atelier Versace, τη Gal Gadot και τη Jennifer Lawrence με Dior.

Δείτε ακόμη: Όσκαρ 2018: Οι πιο καλοντυμένες κυρίες της βραδιάς!

TAGS