2+1 Tάσεις: Λουλούδια, glam και γαλάζιο! Πως θα τα φορέσεις για να απογειώσεις το στυλ σου...

2+1 Tάσεις: Λουλούδια, glam και γαλάζιο! Πως θα τα φορέσεις για να απογειώσεις το στυλ σου...

Tρεις βασικές τάσεις του καλοκαιριού αποτελούν τις αγαπημένες μας. Επιλέγουμε ευφάνταστα ρούχα και αξεσουάρ και τα συνδυάζουμε αναδεικνύοντας το προσωπικό μας στυλ. Δεν είμαστε συμβατικές ούτε… ευκολόπιστες και βάζουμε την προσωπική μας πινελιά στα hot summer trends.

Flower power. Διαβάστε παρακάτω....

Τα μπουμπούκια συνεχίζουν να ανθίζουν από την άνοιξη και για όλο το καλοκαίρι μέσα στην γκαρνταρόμπα μας. Λουλούδια μεγάλα ή μικρότερα, φύλλα και κλαδιά… έχουν την τιμητική τους σε ρούχα και παπούτσια ανεβάζοντας τη διάθεσή μας αλλά και τον… πήχη του στυλ μας στα ύψη! Μη φοβηθείς να βάλεις floral από την κορυφή ως τα νύχια κι αν είσαι –πέραν το δέον– τολμηρή συνδύασε διαφορετικά μοτίβα μεταξύ τους αλλά σε παρόμοια χρωματική παλέτα. Τίποτα συνηθισμένο, δηλαδή!

Baby blue
Οι… αγορομάνες το λατρεύουν, ενώ όσες έχουν κορίτσια δεν διστάζουν να σπάσουν το ροζ με μερικές γαλάζιες πινελιές. Έτσι για την… αλητεία! Εσύ πάλι το επιλέγεις γιατί σου θυμίζει ελληνική θάλασσα και ουρανό. Το baby blue θα αναδείξει την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου και θα κάνει εύκολα update στο look σου εάν το συνδυάσεις με χρυσαφί αξεσουάρ. Τώρα στις εκπτώσεις επένδυσε σε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε αυτό το χρώμα, που θα τις φορέσεις και το φθινόπωρο με το jean σου.

Τip: Δαντέλα, βολάν και baby blue: Τρεις τάσεις σε μία, για μια ρομαντική, άκρως θηλυκή και sexy εμφάνιση. Επίλεξε ένα τοπ ή ένα φόρεμα που τα συνδυάζει και θα είσαι η πιο ενημερωμένη του… νησιού!

Δείτε ακόμη: Stella McCartney: H «guru» της μόδας που άλλαξε τον τρόπο σκέψης των σχεδιαστών! Τα fashion items που λάνσαρε πρώτα εκείνη!

Glam effect
Το ξέρεις πως δεν χρειάζεται πλέον να φοράς χρυσά με χρυσά και ασημί με ασημί ρούχα και αξεσουάρ αλλά… επιτρέπεται να τα αναμειγνύεις; Όχι; Οι μεταλλικές λάμψεις δεν έχουν ταυτότητα (ούτε αριθμό!) και μπορείς να κάνεις ανατρεπτικούς συνδυασμούς. Αρκεί να βάλεις τα όριά σου στο πόσο… glam θέλεις ένα σύνολο. Άλλωστε, η δεκαετία του ’80 παίρνει ήδη την εκδίκησή της από όλους εκείνους που τη χαρακτήριζαν κιτς και την έβλεπαν με… μισό μάτι! Εσένα πάντως όλα τα… μάτια θα σε προσέξουν!

Τip: Μια glamorous εμφάνιση που… λάμπει από χιλιόμετρα χρειάζεται το ανάλογο μακιγιάζ για να αναδειχτεί. Τόνισε τα χείλη σου με ένα κόκκινο κραγιόν και θα είσαι η «Barbarella» της βραδιάς!

Δείτε ακόμη: H Selena Gomez σε ρόλο σχεδιάστριας! Δείτε σε ποια εταιρία θα προωθήσει την συλλογή της!