Φόρεσε μακρυμάνικο πουκάμισο και το καλοκαίρι αρκεί να ακολουθήσεις αυτά τα tips!

Ένα ρούχο παντός καιρού....

Φόρεσε μακρυμάνικο πουκάμισο και το καλοκαίρι αρκεί να ακολουθήσεις αυτά τα tips!

Τώρα μπορείς να φορέσεις μακρυμάνικο πουκάμισο και το καλοκαίρι αρκεί να ακολουθήσεις αυτά τα tips!

Ένα ρούχο παντός καιρού, σαν αυτό, δεν παύει ποτέ να είναι επίκαιρο!

Το πουκάμισο μπορεί να είναι ένα basic κομμάτι για κάθε γκαρνταρόμπα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να του κάνεις το κατάλληλο update, όσο καιρό και να το έχεις στην ντουλάπα σου. Το μονόχρωμο, ριγέ ή εμπριμέ shirt σου φόρεσέ το με έναν από τους νέους, τρεις τρόπους που θα δεις παρακάτω και κλέψε τις εντυπώσεις για ακόμα μία σεζόν!

Διάλεξε ένα σχέδιο σε loose γραμμή, από ανάλαφρο ύφασμα και δες πώς μπορείς να το εντάξεις στα καλοκαιρινά σου outfits χωρίς να χάσεις το στυλ σου και να προδώσεις την αισθητική σου!

Αυτό το κομμάτι που πρωταγωνιστούσε στις πιο ψαγμένες εμφανίσεις της δεκαετίας του '90 είναι, ήταν και θα είναι επίκαιρο όσα χρόνια και αν περάσουν οπότε το μόνο που χρειάζεται από εμάς είναι να επιστρατεύσουμε τη φαντασία μας και να δείξουμε διάθεση να το ανανεώσουμε πριν τον φορέσουμε και αυτό το καλοκαίρι που ημερολογιακά μόλις ξεκίνησες... επιτέλους!

Nα διαλέγεις ένα σχέδιο σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση, όπως άσπρο, γαλάζιο ή μπεζ, το οποίο μπορείς να το φοράς και με υφασμάτινο παντελόνι αλλά και με shorts αν ζεσταίνεσαι αρκετά.

ανοιχτόχρωμο παντελόνι

Να ανοίγεις αρκετά τα κουμπιά και να ρίχνεις τον ένα, ακόμα και τους δύο, ώμους. Το αποτέλεσμα θα είναι sexy και άκρως καλοκαιρινό.

κουμπιά

Με μία floral, midi φούστα ένα δεμένο πουκάμισο στη μέση με 50s είναι ό,τι πιο girly μπορείς να φορέσεις.

φούστα

Ποια τάση από τα 90's επιστρέφει και κάνει χαμό; Η Emily Ratajkowski το φόρεσε πρώτη στην πιο εκρηκτική εκδοχή του!

Επιστρέφουν από τα 90's και κάνουν ήδη χαμό στην αγορά! Η Emily Ratajkowski το φόρεσε πρώτη με μια διαφορετική εκδοχή και φυσικά τράβηξε τα βλέμματα πάνω της!

Ποια τάση της μόδας επέστρεψε;

Τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια δεν έχουν φύγει από τη ντουλάπα μας αλλά η αλήθεια είναι πως τα τελευταία όλες καταλάβαμε την αξία της ψηλοκάβαλης γραμμής. Τα ψηλοκάβαλα παντελόνια αναδεικνύουν περισσότερο τη γυναικεία σιλουέτα και «κόβουν» πόντους. Κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πόσο σέξι δείχνουν τα χαμηλοκάβαλα σχέδια όταν συνδυάζονται σωστά και με κομψό τρόπο.

Ποια καλύτερη, από την Emily Ratajkowski, για να αποδείξει ότι τα χαμηλοκάβαλα-και μάλιστα στην πιο low-rise εκδοχή τους είναι σέξι. Η star δημιούργησε μια εμφάνιση-που λίγες θα τολμούσαν- φορώντας ένα cropped μπλουζάκι συνδυασμένο με ένα low-rise παντελόνι σε nude απόχρωση και φαρδιά γραμμή.

Δείτε την εμφάνισή της:

Έμιλι