Ρούχα με την "υπογραφή" της κορυφαίας influencer Chiara Ferragni! Μπορείς να τα αποκτήσεις και εσύ με κάτω από 50 ευρώ!

Οι αδερφές Ferragni ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Ρούχα με την

Η Chiara Ferragni ένωσε τις δυνάμεις της με την αδερφή της και δημιούργησαν το δικό τους blog! Το "The Βlonde Salad", είναι το δικό τους μέρος όπου μας προτείνουν ρούχα με την "υπογραφή" της κορυφαίας infuencer που μπορείς να αποκτήσεις και εσύ με κάτω από 50 ευρώ!

Αν λατρεύεις το στυλ της, τώρα μπορείς με απλά tips, εύκολα και γρήγορα να ντυθείς και εσύ όπως αυτή!

Zara: Θες να φορέσεις ρούχα από τη νέα συλλογή με 0 ευρώ; Αυτό είναι το κόλπο που έκανε μια γυναίκα και τους εξαπάτησε όλους!

Η Valentina Ferragni, η αδερφή της Chiara, ως ανώτερο μέλος της παρέας του επιτυχημένου blog "The Βlonde Salad", παραδίδει μαθήματα στυλ σε όλες μας. Εάν λοιπόν σου αρέσει το στυλ των Ferragni (κι όμως φοράνε και προσιτές μάρκες), δες πώς μπορείς να το αντιγράψεις!

Chiara Ferragni τσάντα

Tσάντα, €38,95

Chiara Ferragni τζάκετ

Δερμάτινο τζάκετ biker, €339,95

Chiara Ferragni γυαλιά

Γυαλιά ηλίου, Οcean

Chiara Ferragni αθλητικά

Sneakers, Bozikis, €19,99

Chiara Ferragni τζιν

Παντελόνι, American Eagle, €56

Πηγή: Miss Glitter Mag

Chiara Ferragni: To red carpet look της στο φεστιβάλ των Καννών!

Η Ιταλίδα fashion blogger και influencer έστρεψε όλα τα φλας της δημοσιότητας πάνω της στο στο red carpet της Κρουαζέτ με ένα υπέροχο κοντό καρέ και ένα εξίσου εντυπωσιακό μακιγιάζ, το οποίο επιμελήθηκε ο make up artist Manuele Mameli με προϊόντα Lancôme.

Θέλετε να το αποκτήσετε και εσείς;

Scarlett Johansson: Get her look! Το ανάλαφρο μακιγιάζ της Χολιγουντιανής σταρ που θα λατρέψεις!

Τώρα μπορείτε και εσείς με τα παρακάτω προϊόντα να αποκτήσετε το makeup look της που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω της!

Chiara Ferragni μακιγιάζ

Συγκεκριμένα, για την αλαβάστρινη επιδερμίδα της χρησιμοποίησε το υγρό makeup, Teint Idole Ultra Wear 01, ενώ για το μακιγιάζ στα βλέφαρα επίλεξε την παλέτα σκιών Hypnôse Palette French Nude και την αδιάβροχη μάσκαρα Monsieur Big Mascara Waterproof. Τέλος, για το υπέροχο χρώμα στα χείλη της προτίμησε το ματ κραγιόν L’Absolu Rouge Drama Matte στην απόχρωση Νο 510.