Άννα Μαυρίδη: Φόρεσε το απόλυτο κιμονό! Αυτός είναι ο τρόπος για να το "απογειώσεις" και εσύ!

Θα λατρέψεις το στυλ της!

Άννα Μαυρίδη: Φόρεσε το απόλυτο κιμονό! Αυτός είναι ο τρόπος για να το

Η fashionista Άννα Μαυρίδη φόρεσε το απόλυτο κιμονό που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου! Ο μοναδικός συνδυασμός της είναι ο τρόπος για να το "απογειώσεις" και εσύ!

Θες και εσύ να λάμψεις και να "μαγνητίσεις" όλα τα βλέμματα πάνω σου; Τότε η trend setter σου έχει την απάντηση!

Η ίδια ανέβασε πρόσφατα μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας δείχνει πως μπορούμε να αποκτήσουμε το πιο υπέροχο καλοκαιρινό - ανοιξιάτικο στυλ.

Αν λοιπόν λατρεύεις την μόδα και θες να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά, άκουσε την Άννα Μαυρίδη και το outfit της θα σου εγγυηθεί πως όλοι γύρω σου θα σε κοιτάνε με το στόμα ανοιχτό, ενώ για να ολοκληρώσεις το look σου, σου έχει και τα πιο τέλεια αξεσουάρ!

Εσύ έχεις ακούσει για την Ιταλική μόδα και τι προσφέρει στο look σου; Αν όχι σου έχουμε την απάντηση, καθώς θα την αγαπήσεις!

Άννα Μαυρίδη: Η trend setter φόρεσε το φόρεμα της σεζόν! Τρέξτε να το κάνετε δικό σας!

Η trend setter, Άννα Μαυρίδη, φόρεσε το απόλυτο φόρεμα της σεζόν! Τρέξτε να το κάνετε δικό σας, γιατί θα γίνει ανάρπαστο!

Η ίδια είναι γνωστή για την υπέροχο γούστο της στα ρούχα και τις κομψές της εμφανίσεις! Μην το σκέφτεστε άλλο, εμπιστευτείτε την και δεν θα χάσετε!

Οι ολόσωμες φόρμες κατέκτησαν τις φετινές πασαρέλες! Με αυτούς τους τρόπους θα την συνδυάσεις για το "απόλυτο" look!

Αν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε ένα πιο ιδιαίτερο αλλά σικάτο λουκ, που θα σας κάνει το επίκεντρο όλων, τότε σταματήστε ότι κάνετε και ακούστε την Άννα Μαυρίδη, που μας προτείνει το πιο υπέροχο φόρεμα για τις γιορτινές μας διακοπές.

Εκμεταλλευτείτε το, όσο ακόμα ο καιρός είναι καλός και δεν θα θελήσετε να το βγάλετε από πάνω σας. Αν πάλι θέλετε να το φορέσετε και τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα, μπορείτε άνετα να το συνδυάσετε με μαύρο καλσόν ή ακόμη και μαύρο κολλάν, ώστε να μείνετε ζεστές.

Αποτελεί ένα από τα πιο τέλεια κομμάτια που μπορείς να το συνδυάσεις με τα πάντα, ακόμα και με μποτάκια όπως η Μαυρίδη, για πιο καθημερινό λουκ, ή και με γόβες για τις βραδινές σας εξόδους!