Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε "μαργαριτάρια" και ακόμα και ο Μιχόπουλος δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της!

Ήταν εκθαμβωτική!

Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε

H Αθηνά Οικονομάκου είναι fashion icon και μας το δείχνει με κάθε της ευκαιρία! Πρόσφατα μάλιστα φόρεσε "μαργαριτάρια" και ακόμα και ο Μιχόπουλος δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της!

Η ηθοποιός διατηρεί την δική της συλλογή με κοσμήματα τα οποία γίνονται στο... άψε σβήσε sold out. Τόσο τα κολιέ, όσο τα σκουλαρίκια, αλλά και τα δαχτυλίδια είναι πολύ εντυπωσιακά.

Αυτή τη φορά ωστόσο αυτό που "έκλεψε" την παράσταση ήταν τα σκουλαρίκια της που φόρεσε σε πρόσφατο στόρυ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αθηνά Οικονομάκου μαργαριτάρια
Αθηνά Οικονομάκου σκουλαρίκια

Εντυπωσιακή είναι και η φωτογραφία από το ταξίδι της όπου πόζαρε με μαγευτική θέα.

Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε κοντό τοπ και ο Μιχόπουλος «τρελάθηκε»! Δεν άφηνε το χέρι της...

Η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε κοντό τοπ και ο Μιχόπουλος «τρελάθηκε»! Δεν άφηνε το χέρι της σε βραδινή έξοδο! Πού βρέθηκαν;

Οι δύο τους παρά το φορτωμένο τους επαγγελματικό πρόγραμμα πάντα βρίσκουν χρόνο για να περνάνε μαζί και να κάνουν πράγματα που τους «γεμίζουν»!

Αυτή τη φορά, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έκαναν μια βραδινή έξοδο και συγκεκριμένα βρέθηκαν σε επίσημη πρεμιέρα θεατρικής παράστασης. Η Αθηνά Οικονομάκου, επέλεξε να βάλει κοντό τοπ και ο άντρας της «τρελάθηκε» κανονικά! Δεν άφηνε το χέρι της και οι φωτογράφοι δεν σταματούσαν να τους τραβάνε! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Αθηνά Οικονομάκου: Χέρι - χέρι με τον Μιχόπουλο και το... "δεύτερο" παιδί της!

H Αθηνά Οικονομάκου με κοντό τοπ και ο Μιχόπουλος «τρελάθηκε»Η Αθηνά Οικονομάκου με κοντό τοπ και τον ΜιχόπουλοΑθηνά Οικονομάκου και Μιχόπουλος

Αθηνά Οικονομάκου: Ο Φίλιππος Μιχόπουλος την "παρακολουθεί" παντού! Η αποκάλυψη με βίντεο!

Ο σύζυγος της Αθηνάς Οικονομάκου, Φίλιππος Μιχόπουλος την... "παρακολουθεί" παντού και η αποκάλυψη έγινε με ένα βίντεο που δημοσίευσε.

Μπορεί ο επιχειρηματίας τις τελευταίες ημέρες να βρίσκεται στην Σαντορίνη λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, η ηθοποιός βρήκε χρόνο για να βρεθεί στο πλευρό του.

Μάλιστα, δεν την άφησε λεπτό από τα μάτια του και "λιώσαμε" με τον τρόπο που το έκανε!

Αθηνά Οικονομάκου: Οι φωτογραφίες της από το ταξίδι στην Ισπανία είναι μαγευτικές!

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο από την πισίνα που έκανε την βουτιά της με τον σύζυγο της να την τραβάει βίντεο με drone.

«Ο άντρας μου το έκανε πολύ εύκολο στο να με εντοπίζει», έγραψε στην λεζάντα της!