Ελένη Φουρέιρα: Αυτή η εμφάνιση αν γινόταν στην Eurovision θα άναβε "φωτιές"! Με κόκκινο κορμάκι και καλσόν δίχτυ!

Θα πάθετε πλάκα!

Ελένη Φουρέιρα: Αυτή η εμφάνιση αν γινόταν στην Eurovision θα άναβε

Με κόκκινο κορμάκι και καλσόν δίχτυ εμφανίστηκε επί σκηνή της Ελένη Φουρέιρα και αν αυτή η εμφάνιση της γινόταν την Eurovision θα άναβε "φωτιές".

Είναι μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσιάστριες της εγχώριας showbiz και ίσως και της Ευρώπης, αφού η καριέρα της έχει κάνει το γύρο της.

Πριν λίγους μήνες στα Mad είχε κάνει την πιο απίστευτη εμφάνιση πάνω στην σκηνή αποδεικνύοντας γιατί της έχουν δώσει τον τίτλο «βασίλισσα της Ευρώπης».

Συγκεκριμένα είχε φορέσει ένα κόκκινο vinyl κορμάκι που θύμιζε εσώρουχα και το είχε συνδυάσει με ίδιου στιλ μπότες και γάντια. Μάλιστα, το συνδύασε με καλσόν δίχτυ.

Η Ελένη Φουρείρα καθημερινά αποδεικνύει πως αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή. Μάλιστα, θα συνεργαστεί με κορυφαίο τραγουδιστή παγκοσμίως.

Ελένη Φουρέιρα: Η κολλητή ολόσωμη φόρμα της στην Eurovision είχε 590.000 κρύσταλλα! Τους είχε «τρελάνει» όλους πάνω στην σκηνή!

Η Ελένη Φουρέιρα με την ολόσωμη φόρμα της που ήταν κολλητή, τους είχε τρελάνει όλους πάνω στην σκηνή της Eurovision. Είχε πάνω της 590.000 κρύσταλλα.

Η τραγουδίστρια που ήρθε δεύτερη στον τελικό, αλλά πρώτη στην καρδιά όλων των τηλεθεατών έκανε όλη την Ευρώπη να... παραμιλά.

Η ολόσωμη φόρμα της ήταν κεντημένη με 590.000 κρύσταλλα Swarovski και την είχε σχεδιάσει για την ίδια ο Βρεττός Βρετάκος.

«Είχαμε κάνει τρεις φόρμες, οι οποίες είχαν πάρα πολύ κοντινές χρωματικές αποχρώσεις. Ήταν όλες εμπνευσμένες από άποψη φωτιάς. Φορέθηκαν άλλες δύο που ήταν διαφορετικές, αλλά δεν μπόρεσε να το καταλάβει κανείς λόγω του ότι ήταν μικρές οι διαφορές. Τελικά, επιλέχθηκε η πρώτη φόρμα, η οποία είχε φορεθεί ήδη από την πρώτη πρόβα», είχε πει ο σχεδιαστής.

Πριν λίγες εβδομάδες, η Ελένη Φουρέιρα είχε βρεθεί και πάλι στην Eurovision και είχε «τρελάνει» ξανά με το κίτρινο φόρεμα της,

Ελένη Φουρέιρα eurovision fuego

Ελένη Φουρέιρα: H σχέση που δεν θυμάται κανείς με νικήτρια της Eurovision πριν την συμμετοχή της!

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η σχέση που δεν θυμάται κανείς της Ελένης Φουρέιρα με τραγουδίστρια "φωτιά" που ήταν νικήτρια της Eurovision πριν την συμμετοχή της.

Μπορεί πριν δυο χρόνια να ανέβηκε στην σκηνή του μουσικού διαγωνισμού όπου κέρδισε την δεύτερη θέση στην Κύπρο και είχε ως αποτέλεσμα η καριέρα της να εκτοξευθεί στα ύψη, την είχαμε όμως δει να τραγουδά με αγαπημένη νικήτρια.

Στα πρώτα βήματα της στη μουσική βιομηχανία, η Ελένη Φουρέιρα είχε τραγουδήσει στο Eurosong το 2013 και είχε προκαλέσει πανικό. Στο πλευρό της είχαμε δει τραγουδίστρια που στην Eurovision είχε ανάψει "φωτιές".

Ο λόγος για την Ruslana με την οποία επί σκηνή είπαν το Wild Dances και η Φουρέιρα την έκανε «σκόνη».

Την φετινή μας συμμετοχή στην Eurovision την έχετε δει; Επιλέχθηκε νεαρή τραγουδίστρια που στο εξωτερικό κάνει επιτυχία αλλά στην Ελλάδα την μάθαμε πέρσι.