Bershka: Αυτή η μαύρη γόβα έχει... τακούνι από μεθακρυλικό υλικό! Βγαίνει και σε μπεζ και θα την ερωτευτείς!

Το πιο stylish παπούτσι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bershka: Αυτή η μαύρη γόβα έχει... τακούνι από μεθακρυλικό υλικό! Βγαίνει και σε μπεζ και θα την ερωτευτείς!

Όταν μιλάμε για γόβες οι γυναίκες «τρελαίνονται» είναι το πιο θηλυκό κομμάτι που μπορεί να έχει στην ντουλάπα της. Εγώ σου βρήκα την απόλυτη μαύρη που βγαίνει και σε μπεζ και πρόκειται να την «ερωτευτείς». Μάλιστα, το τακούνι της είναι από μαθακρυλικό υλικό, το οποίο κάνει και όλη την διαφορά. Θα την βρεις στα Bershka.

Αν θέλεις να είσαι άνετη στην έξοδο με τις φίλες, τον σύζυγο ή τον σύντροφο σου, τότε σου βρήκα το κατάλληλο ζευγάρι. Το συγκεκριμένο εκτός ότι βγαίνει σε δυο χρώματα τα οποία ταιριάζουν με όλα, είναι και στο κατάλληλο ύψος τακουνιού για να μπορείς να μένεις όρθια με τις ώρες και να μην κουράζεσαι, όπως θα έκανες με τις 12αποντες γόβες.

Λίγο πριν έρθει το Σαββατοκύριακο μπήκα στο διαδικτυακό κατάστημα των Bershka και έκανα scroll στην στήλη με τα παπούτσια της νέας συλλογής. Και επειδή Σάββατο έρχεται που είναι ημέρα... ποτού σου βρήκα τις γόβες που δεν θα θέλεις να βγάλεις από τα πόδια σου.

Πρόκειται για τις μυτερές γόβες με τακούνι και μπαρέτα, από λουστρίνι. Έχει τακούνι από μεθακρυλικό υλικό και βγαίνει σε μπεζ αλλά και μαύρο. Το ύψος του τακουνιού του είναι 8,5cm. Μάλιστα, η τιμή τους θα σας «τρελάνει», αφού κοστίζουν μόνο 25,99 ευρώ.

Μαύρες γόβες

Bershka παπούτσια

Άμα δεν είσαι πολύ της.. γόβας, τότε αυτή η μπότα over the knee είναι μαύρη και σαν κάλτσα και δεν θα την βγάζεις από τα πόδια σου.

Συνδύασε τις γόβες από τα Bershka με αυτή την φούστα και δημιούργησε το πιο stylish look

Φρενίτιδα θα πάθετε με αυτή την φούστα από τα Bershka που είναι και σε έκπτωση. Το κυριότερο όμως είναι μίνι και θα σου κάνει μια μέση σαν... δαχτυλίδι! Η εφαρμογή που έχει στην μέση σου θα κολακέψει την σιλουέτα σου και θα την δείξει πιο στενή.

Οι φούστες είναι must σε κάθε γυναικεία ντουλάπα και όλες έχουμε αρκετά κομμάτια. Αυτή όμως θα την λατρέψεις αφού είναι μίνι αλλά τονίζει και την μέση σου.

Από την άλλη θα μοιράσει και "εγκεφαλικά" καθώς είναι κοντή και ένα ιδιαίτερα καυτό κομμάτι που όπου και αν το φορέσεις θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

Bershka έκπτωσεις

Bershka φούστα

Θα το βρεις εδώ

Σου βρήκαμε επίσης την πιο στιλάτη δερμάτινη φούστα η οποία έχει κουμπιά στο πλάι!