Bershka: Η φούστα αυτή είναι από δέρμα και έχει κουμπιά στο πλάι! Βρίσκεται σε έκπτωση και η τιμή της προκαλεί εγκεφαλικά!

Τρέξτε να προλάβετε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Bershka: Η φούστα αυτή είναι από δέρμα και έχει κουμπιά στο πλάι! Βρίσκεται σε έκπτωση και η τιμή της προκαλεί εγκεφαλικά!

Η φούστα αυτή που βρήκαμε στα καταστήματα Bershka βρίσκεται αυτή την περίοδο σε έκπτωση και η τιμή της προκαλεί εγκεφαλικά σε όποιον τη βλέπει! Είναι μαύρη και από δέρμα ενώ στο πλάι έχει γυαλιστερά κουμπιά.

Η νέα συλλογή του καταστήματος δε μας έχει απογοητεύσει καθόλου! Τα ρούχα είναι πραγματικά ένα κι ένα και είναι οι τέλειες λύσεις για το ρεβεγιόν.

Σου βρήκαμε επίσης αυτή την υπέροχη φούστα με το "επικίνδυνο" άνοιγμα που δεν πρέπει να χάσεις!

Αυτή τη φούστα μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο! Με την έκπτωση κοστίζει μόλις 9,95!

φούστα μαύρη

Είναι η τέλεια μίνι φούστα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη συλλογή της!

Bershka φούστα

Μπορείς να τη φορέσεις τόσο σε πρωινές όσο και βραδινές εμφανίσεις.

φούστα δερμάτινη κουμπιά

Κοστίζει 9,99 και θα τη βρεις στο online store του Bershka!

Bershka: Η κοντή φούστα που θα φορέσεις στο ρεβεγιόν και προκαλεί φρενίτιδα!

Η κοντή αυτή φούστα από τα Bershka είναι ότι πρέπει για για το ρεβεγιόν και προκαλεί φρενίτιδα.

Η ομάδα του youweekly.gr, βρήκε για εσένα αυτή την κοντή φούστα που μπορείς να φορέσεις στο ρεβεγιόν και να κάνεις θραύση.

Οι γιορτές έρχονται και εμείς είμαστε εδώ για να σε βγάλουμε από το δίλημμα του τι μπορείς να φορέσεις εκείνες τις ημέρες αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμα.

Το στυλ της ξεκάθαρα γιορτινό και καθώς είναι ιριδίζουσα, αλλά και το μήκος της σε κάνει να φαίνεσαι ακόμα πιο αισθησιακή.

Η φούστα κοστίζει μόνο 20 ευρώ και μπορείς να την συνδυάσεις με ένα κλειστό μαύρο ζιβάγκο από πάνω και να είσαι αυτή που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της το βράδυ του ρεβεγιόν.

Bershka φούστα

Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: S | Ύψος μοντέλου: 5.91 ft / 180 cm

Δείτε και αυτή την φούστα που είναι η νέα τάση και κάνει θραύση στα καταστήματα

TAGS