Με σούπερ μίνι φόρεμα η Τατιάνα Στεφανίδου - Είχε να βάλει χρόνια

«Κάγκελο» με τα πόδια της μέχρι και ο Ευαγγελάτος!

Με σούπερ μίνι φόρεμα η Τατιάνα Στεφανίδου - Είχε να βάλει χρόνια

«Πανικό» προκάλεσε με μια της φωτογραφία στο Instagram η Τατιάνα Στεφανίδου, στην οποία έβαλε σούπερ μίνι φόρεμα. Είχε να βάλει χρόνια τόσο hot κομμάτι και η εμφάνιση της, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, σίγουρα θα «έμεινε» κάγκελο μέχρι και ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, επέλεξε για την πιο πρόσφατη ανάρτησή της ένα μαύρο φόρεμα με κουμπιά και ζώνη, του Οίκου Gucci. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μπότες επίσης σε μαύρο, ενώ τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα απλά, ίσια και χωρίς όγκο.

Η Τατιάνα Στεφανίδου όπως γράψαμε και χτες, έχει αδυναμία στις μικρές τσάντες και η εμφάνισή της αυτή δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Με shoulder bag με αλυσίδα, επίσης σε μαύρο έκλεψε τα βλέμματα όλων και τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία πήραν φωτιά! Να σημειώσουμε ότι η παρουσιάστρια προτιμάει συνήθως μίντι φούστες και φορέματα και τόσο κοντό, είχε να βάλει περίπου 2 χρόνια. Πάντως της πάει πάρα πολύ! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Πώς να φορέσεις σωστά το μίνι φόρεμά σου το πρωί σαν την Τατιάνα Στεφανίδου

Το ντύσιμο για το γραφείο δεν θα πρέπει να είναι προκλητικό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα επιλέξουμε κάτι θηλυκό, ούτε ότι πρέπει να ακολουθήσουμε το αυστηρό ανδρόγυνο look. Τα μεγάλα και βαθιά ντεκολτέ δεν αρμόζουν στον εργασιακό χώρο. Επιλέγουμε λοιπόν κάποιο που ταιριάζει στις αναλογίες του στήθους μας και δεν είναι αποκαλυπτικό.

Εξίσου ακατάλληλα είναι και τα υπερβολικά στενά – εφαρμοστά ρούχα, ανάλογα πάντα με τον συνδυασμό που θα επιλέξουμε να κάνουμε. Ένα ακόμη από τα ρούχα που θέλουν προσοχή είναι η διαφάνεια. Δεν πρέπει να είναι αποκαλυπτική, γι’ αυτό θα πρέπει να συνδυάζεται με ένα τοπ από μέσα. Αποφεύγουμε τις υπερβολικά μίνι φούστες ή τα πολύ κοντά φορέματα.

Τζιν στο γραφείο; Γιατί όχι, αρκεί να επιλέξουμε το ιδανικό. Κάποιο δηλαδή που δεν έχει σκισίματα και είναι κατά προτίμηση σκούρο ή καμπάνα. Τα έντονα χρώματα (για παράδειγμα neon) και τα υπερβολικά prints δεν αποτελούν καλή ιδέα για το ντύσιμο γραφείου. Προτιμούμε πιο κλασσικά μοτίβα, όπως οι ρίγες και το φλοράλ, φροντίζοντας να μην κάνουμε υπερβολές στους συνδυασμούς των ρούχων.

Επιλέγουμε άνετα και κομψά παπούτσια, όπως οι κλασσικές γόβες, οι μπότες και τα μποτάκια. Είτε επενδύουμε σε κάτι πιο ίσιο σαν τις μπαλαρίνες, τα loafers, τα oxford shoes και τα sneakers. Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα με λεπτό τακούνι είναι ιδανικά για βραδινές και επίσημες εμφανίσεις, όχι για το γραφείο. Αντίθετα οι γόβες ακόμη και στιλέτο, αλλά και το χοντρό τετράγωνο ή στρογγυλό τακούνι προσδίδούν κομψότητα και θηλυκότητα χωρίς υπερβολές.